Țiriac Collection app. Poti vedea 170 de modele de mașini spectaculoase

Data: 18/10/2017 | Autor: .

Țiriac Collection app. Poti vedea 170 de modele de mașini spectaculoase

Galeria Țiriac Collection a lansat o aplicație proprie pentru smartphone, care include peste 170 dintre modelele auto și moto expuse în spațiul din Otopeni (Calea Bucureștilor nr. 289), relatează GadgetReport.ro

Aplicația mobilă este disponibilă pentru sistemele de operare iOS și Android și poate fi descărcată gratuit de la adresa app.tiriaccollection.ro. Aceasta permite vizitarea virtuală a galeriei și explorarea 360° a exponatelor în exterior, cât și în interior, în cazul celor mai relevante dintre acestea. În plus, toți cei care instalează aplicația pe un device mobil pot asculta sunetul motorului sau al claxonului pentru o serie de exponate selectate și pot afla informații complete despre fiecare model inclus în aplicație.

Odată cu lansarea Țiriac Collection Mobile App, vizitatorii galeriei Țiriac Collection vor beneficia de wi-fi gratuit pentru a descărca aplicația care poate fi folosită și ca audio-guide în incintă, prin scanarea QR Code-urilor afișate în dreptul unităților expuse.

Procesul de dezvoltare a aplicației a durat aproxmativ trei luni, perioadă în care au fost prelucrate peste 35.000 de imagini și 180 de fișe cu detalii tehnice și descrieri ale mașinilor.

Țiriac Collection este prima galerie auto personală din România deschisă publicului, care reunește modele auto și moto emblematice, atât clasice, produse începând cu anul 1899, cât și de ultimă generație, aparținând celor mai importanți producători auto din lume.

Programul de vizitare pentru publicul larg este de vineri până duminică, în intervalul orar 10:00-19:00. Detalii suplimentare despre Țiriac Collection pot fi accesate la adresa www.tiriaccollection.ro și pe pagina de facebook a galeriei.