Samsung România a început programul de înlocuire a telefoanelor Galaxy Note7

Data: 21/09/2016 | Autor: .

Samsung România a început programul de înlocuire a telefoanelor Galaxy Note7Samsung România a început programul de înlocuire a telefoanelor Galaxy Note7. Clientii urmează să primească un nou dispozitiv pe care să îl folosească, în schimbul actualului lor Note7, relatează GadgetReport.ro

Programul de înlocuire Galaxy Note7 vine ca urmare a deciziei companiei de a opri vânzările și livrările de Note7, după ce, în urma unei investigații, s-a descoperit o problemă izolată la bateria smartphone-ului.

“După o serie de testări minuțioase, compania este sigură că problema bateriei a fost complet rezolvată și că noile Galaxy Note7 disponibile începând cu această săptămână pot fi folosite în deplină siguranță. Deși a fost raportat un număr extrem de mic de incidente, siguranța utilizatorilor este prioritară pentru Samsung”, afirmă compania, într-un comunicat de presă remis GadgetReport.ro

Samsung introduce și o serie de măsuri de securitate, menite să asigure utilizatorii de Galaxy Note7 și să îi încurajeze pe aceștia să își înlocuiască dispozitivul cât mai repede:

·         Actualizarea softului Galaxy Note7, pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note7 furnizate în timpul procesului de pre-comandă: Samsung lansează un update de software al bateriei pentru toate dispozitivele Note7 precomandate în Europa, care va limita încărcarea bateriei la 60%. Noul software va fi disponibil începând cu 21 septembrie. Prin limitarea încărcării bateriei, Samsung intenționează să reducă riscul incidentelor și simultan să încurajeze utilizatorii să profite de programul de înlocuire.
·         Actualizarea softului Galaxy Note7 în cazul dispozitivelor noi (cele înlocuite, care nu sunt afectate de problema bateriei): Utilizatorii care își vor înlocui dispozitivul Note7 cu unul nou pot fi încrezători că noul smartphone nu este afectat de problema bateriei, datorită unei actualizări a interfeței icon-ului bateriei. Astfel, orice Note7 care afișează o baterie verde în bara de notificări, în ecranul Power Off sau pe displaul Always On, poate fi încărcat fără griji. Această actulizare UX va fi disponibilă începând cu această săptămână, data lansării variind în funcție de piață.

„Siguranța utilizatorilor Galaxy Note7 este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 să își înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note7 pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelență cu care i-am obișnuit până acum și le mulțumim cu sinceritate pentru răbdare și înțelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experiența smartphone-ului la cea mai bună calitate,” a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.
Pentru mai multe informații despre programul de înlocuire Galaxy Note7, vizitați http://www.samsung.com/ro/note7exchange/