SanDisk Extreme UHS-I microSDXC. Cardul de 400 GB pentru flagship-urile din 2018

Data: 1/03/2018 | Autor: .

SanDisk Extreme UHS-I microSDXC. Cardul de 400 GB pentru flagship-urile din 2018

Noile flagship-uri lansate la Mobile World Congress, printre care şi Samsung Galaxy S9, oferă posibilitatea de a extinde memoria cu carduri microSD de până la 400 GB. Lansat la IFA 2018, SanDisk Extreme UHS-I microSDXC este unul dintre gadgeturile cele mai potrivite pentru a echipa telefoanele de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Cardul celor de la SanDisk este capabil de o viteză de scriere de 160MB/s şi de citire de 90MB/s, cu performanţă superioară cu peste 50% la sută faţă de modelele de până acum, graţie tehnologiei 3D NAND.

SanDisk Extreme UHS-I microSDXC este clasat A2, adică oferă o viteză de citire de 4000 IOPS, de trei ori mai rapidă decât standardul A1, prezent pe majoritatea cardurilor disponibile în prezent.

Noul card SanDisk Extreme UHS-I microSDXC este compatibil cu noile flagship-uri Galaxy S9, Xperia XZ2 şi Nokia 8 Sirocco.
În cazul lui Galaxy S9, este excelent pentru filmările în slow-motion, iar la Xperia XZ2 va permite înregistrarea optimă în 4K HDR.

SanDisk nu a anunţat încă preţul cardului SanDisk Extreme UHS-I microSDXC şi nici data de lansare însă, cel mai probabil, acesta va costa peste 260 de dolari.

Dacă vreţi un astfel de card, de ultimă generaţie, uitaţi-vă după certificarea A2.

Cel mai bun card pentru telefon? Topul cardurilor SD, preţ şi specificaţii