SanDisk Extreme UHS-I microSDXC. Cardul de 400 GB pentru flagship-urile din 2018

Data: 1/03/2018 | Autor: .

sandisk extreme uhs-i microsdxc sandisk-microsd-400gb

Noile flagship-uri lansate la Mobile World Congress, printre care şi Samsung Galaxy S9, oferă posibilitatea de a extinde memoria cu carduri microSD de până la 400 GB. Lansat la IFA 2018, SanDisk Extreme UHS-I microSDXC este unul dintre gadgeturile cele mai potrivite pentru a echipa telefoanele de ultimă generaţie, relatează GadgetReport.ro

Cardul celor de la SanDisk este capabil de o viteză de scriere de 160MB/s şi de citire de 90MB/s, cu performanţă superioară cu peste 50% la sută faţă de modelele de până acum, graţie tehnologiei 3D NAND.

sandisk extreme uhs-i microsdxc sandisk-400gb-microsd-card-mwc-2018-modelSanDisk Extreme UHS-I microSDXC este clasat A2, adică oferă o viteză de citire de 4000 IOPS, de trei ori mai rapidă decât standardul A1, prezent pe majoritatea cardurilor disponibile în prezent.

Noul card SanDisk Extreme UHS-I microSDXC este compatibil cu noile flagship-uri Galaxy S9, Xperia XZ2 şi Nokia 8 Sirocco.
În cazul lui Galaxy S9, este excelent pentru filmările în slow-motion, iar la Xperia XZ2 va permite înregistrarea optimă în 4K HDR.

SanDisk nu a anunţat încă preţul cardului SanDisk Extreme UHS-I microSDXC şi nici data de lansare însă, cel mai probabil, acesta va costa peste 260 de dolari.

Dacă vreţi un astfel de card, de ultimă generaţie, uitaţi-vă după certificarea A2.

Cel mai bun card pentru telefon? Topul cardurilor SD, preţ şi specificaţii

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.