Seenow, o aplicatie care iti permite sa vezi posturile TV romanesti

Data: 15/12/2011 | Autor: .

Direct One si Samsung au lansat joi, in premiera in Romania, aplicatia Seenow, care ofera acces in timp real la continutul transmis de posturi TV romanesti.

In prima instanta, aplicatia va putea fi instalata pe tabletele Samsung Galaxy Tab 10.1 pentru ca, in scurt timp, sa fie optimizata si pentru celelalte modele, precum si pentru alte dispozitive Samsung, cum ar fi smartphone-urile.

Seenow va putea fi descarcata online, la adresa www.samsungmobilers.ro/mobiletv.apk, urmand ca in luna ianuarie sa fie disponibila pe Android Market si Samsung Apps. In primele 6 luni de la lansare, Seenow va putea fi downloadata gratuit de catre posesorii de tablete Samsung.

Utilizatorii vor putea beneficia, prin intermediul acesteia, de streaming in timp real pentru 13 posturi de televiziune romanesti: 5 posturi generaliste, printre care B1TV si Kanal D, 2 posturi de stiri, Realitatea TV si The Money Channel, precum si 6 posturi de muzica, printre care Kiss TV si UTV. Acestora urmeaza sa li se adauge in lunile urmatoare inca 8 posturi TV.