The Seven Seas Explorer. A fost lansat cel mai luxos vas de croazieră

The Seven Seas Explorer. A fost lansat cel mai luxos vas de croazieră

Compania norvegiană Cruise Line Holdings a lansat oficial cel spectaculos vas de croazieră din lume, „The Seven Seas Explorer”. Vasul a costat 450 milioane de dolari şi are o capacitate de 750 de pasageri.

Seven Seas Explorer 2The Seven Seas Explorer are 375 de apartamente împărţite în zece categorii, toate cu marmură în baie şi balcoane uriaşe, iar cel mai scump este Regent Suite, care are o suprafaţă de 1300 mp şi costă 10.000 de dolari pe noapte. Fiecare rezident este servit la discreţie cu şampanie de lux, precum Veuve Clicquot sau Jacquart.

În interiorul „The Seven Seas Explorer” se află opt restaurante, unde se preconizează că se vor consuma 1.000 de sticle de şampanie în fiecare săptămână.

„Este timpul să sărbătorim succesul, bogăţia”, a declarat Frank Del Rio, preşedinte şi CEO al Norwegian Cruise Line Holdings.

Seven Seas Explorer 3

Cel mai ieftin bilet care poate fi achiziţionat acum este pentru o călătorie de zece zile în Caraibe (plecare din Miami), în martie 2017, care costă cel puţin 5.500 de dolari.