Sezonul 7 din Game of Thrones, amânat pentru vara anului viitor

Data: 19/07/2016 | Autor: .

Sezonul 7 din Game of Thrones, amânat pentru vara anului viitor

HBO va difuza Sezonul 7 din Game of Thrones in cursul verii anului viitor si nu in luna aprilie, asa cum au fost difuzate sezoanele anterioare. Amânarea a fost decisă din cauza vremii. Producătorii vor aştepta ca filmările să se desfăşoare în condiţii propice, în ton cu scenariul serialului.

„In locul lansarii traditionale a noului sezon in cursul primaverii viitoare, o vom muta in cursul verii pentru a avea timp sa terminam filmarile”, a declarat Casey Bloys, directorul de programe de la HBO.

Noul sezon va fi filmat in locatii din Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Au trecut doi ani de la ultimele filmari realizate de echipa Game of Thrones in Islanda, in locatii folosite pentru scenele de la nord de Zid, pe cand Jon Snow se afla in tabara salbaticilor condusi, pe atunci, de Mance Rayder, regele de dincolo de Zid.

În plus, Sezonul 7 din Game of Thrones va avea 7 episoade in loc de 10.

Sezonul 6 din Game of Thrones a doborat recordurile de audienta ale HBO inregistrand o medie de 23 de milioane de telespectatori pe episod. Serialul a primit 23 de nominalizari la premiile Emmy.

CE SE INTAMPLA IN NOUL SEZON

giphy__1_Seria VI s-a încheiat la HBO şi fanii aşteaptă cu nerăbdare să afle ce se va întâmpla în sezonul 7 din Game of Thrones. Regizorii celebrului serial afirmă că noua serie, ce va fi difuzată anul viitor, va fi cea mai spectaculoasă dintre toate. The winter is coming!

Într-un interviu acordat publicaţiei Deadline, David Benioff şi D.B. Weiss, au declarat că se aştern zile negre în Westeros. Adevărata luptă abia acum începe, odată cu venirea sinistrului Rege al Nopţii, liderul Umblătorilor Albi.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat Weiss, despre acţiunea din sezonul 7 din Game of Thrones.

Chiar dacă Zidul nu le permite morţilor să treacă dincolo, liderul Umblătorilor Albi are resurse incredibile şi surprizele nu vor întârzia să apară în sezonul 7 din Game of Thrones.

În ceea ce-i priveşte pe cei vii, Beinoff afirmă că sinuciderea lui Tommen a frânt ultima rămăşiţă de umanitate din inima lui Cersei, iar acum, noua Regină a Westerosului va fi complet schimbată.

“În timp ce Cersei a făcut cu siguranţă lucruri oribile în viaţa ei şi poate fi o persoană extrem de crudă, singurul lucru uman la ea era faptul că îşi iubea cu adevărat copiii. Acum, sunt morţi toţi şi cred că asta este foarte interesant pentru noi. Cine este ea fără copiii ei? Răspunsul îl veţi afla în sezonul următor. Asta este tot ce pot spune momentan, dacă intru în detalii, dezvălui prea multe”, a adăugat Weiss.
Deşi nu au menţionat cu exactitate ce se va întâmpla cu Mama Dragonilor în sezonul 7 din Game of Thrones, au făcut aluzii la Lady Olenna, care acum îşi deplânge familia, în special nepoţii. Aceasta caută să se răzbune pe Cersei, iar în ultimele cadre ale episodului 10 din sezonul 6, s-a văzut formându-se o alianţă între Casa Tyrell şi Casa Martell, care este de partea lui Daenerys.

David Benioff şi D.B. Weiss au încheiat runda de detalii precizând că au un final în minte pentru sezonul 7 din Game of Thrones şi că s-au concentrat mai mult pe scenele care conduc către acesta, de când serialul a depăşit cărţile lui RR Martin.