Netflix va difuza noua serie Star Trek

Data: 19/07/2016 | Autor: .

Noua serie Star Trek vine în exclusivitate pe Netflix

Netflix va difuza, din ianuarie 2017, noua serie Star Trek. Anuntată încă din noiembrie 2015, productia Star Trek va începe în Toronto, în septembrie, pentru premiera din ianuarie 2017. Franciza se va întoarce pe ecrane pentru prima dată din 2005, cu o nouă navă, personaje noi și noi misiuni, în căutarea unor noi lumi și civilizații. Noua serie se doreşte a fi o reîntoarcere la stilul original al francizei, din anul 1966, relatează GadgetReport.ro

Netflix va difuza in exclusivitate premierele Star Trek în 188 de țări, cu excepția SUA și Canada. Fiecare episod din noua serie Star Trek  va fi disponibil la nivel global în termen de 24 de ore de la premiera din SUA.

In plus, toate cele 727 de episoade Star Trek existente, inclusiv Star Trek: The Original Series, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager și Star Trek: Enterprise vor fi disponibile prin Netflix in întreaga lume, până la sfârșitul anului 2016.

„Noua serie Star Trek va fi cu adevărat un eveniment de televiziune la nivel mondial. Star Trek este deja un fenomen la nivel globall, iar acest parteneriat internațional va oferi fanilor din intreaga lume, care doresc o nouă serie de acum mai mult de un deceniu, posibilitatea de a vedea fiecare episod, practic aproape în același timp cu telespectatorii din SUA. Gratie partenerilor noștri de talie mondială de la Netflix, noua serie Star Trek va fi cu siguranta pe toate frecvențele din intreaga noastră planetă”, a precizat Armando Nuñez, presedinte si CEO al CBS Studios International.

Născută gratie imaginatiei lui Gene Roddenberry, seria originală „Star Trek” a debutat la televiziunea americană pe 8 septembrie 1966. Ulterior, a fost difuzată în peste 190 de țări.

Pana sa vedem noua serie Star Trek ne asteapta premiera Star Trek Beyond. Filmul va ajunge în cinematografe pe 22 iulie 2016, in 3D si IMAX.

În Star Trek Beyond, echipajul de pe Enterprise este prins într-o aventură pe o planetă la capătul lumii. După ce au pierdut controlul navetei spaţiale, membrii echipajului luptă pentru supravieţuire în faţa unei civilizaţii extraterestre ostile.
Trailerul promite o aventură plină de adrenalină şi suspans, în care vom vedea noi personaje şi efecte cinematografice de ultimă oră.
Filmul celor de la Paramount este regizat de Justin Lin, care în trecut s-a ocupat de Fast & Furios. Amprenta specială regizorului este justificată şi de coloana sonoră a filmului – dominată de melodia ”Sabotage” a trupei Beastie Boys.