Cinemax si Cinemax 2 îşi schimbă programele

Data: 22/07/2016 | Autor: .

cinemax

Posturile de televiziune Cinemax și Cinemax 2, care fac parte, alături de HBO, HBO 2 şi HBO 3, din programul Maxpak, îşi vor schimba identitatea şi grila de programe, de la 1 septembrie, relatează GadgetReport.ro

Cinemax și Cinemax 2 vor avea noi sigle, iar programele vor fi complet diferite. Cinemax va transmite filme americane, internaționale și producțiile HBO, în timp ce Cinemax 2 va difuza în principal filme europene, producţii independente, de festival, și seriale artistice.

Decizia face parte din planurile HBO de a-şi adapta grilele de programe, în contextul ofertei tot mai competitive din piaţa de televiziune.

Extinderea Netflix la nivel global, concurenţa de pe internet şi penetrarea tot mai agresivă a unor noi canale de filme şi seriale au determinat HBO să îşi regândească principalele sale programe, HBO, HBO 2 şi HBO 3 fiind difuzate în prezent şi în sistem HD, cu un pachet mult mai atractiv de producţii media, difuzate după o nouă grilă, menită să acopere o plajă cât mai mare de telespectatori.

cinemax 2