SIRI sau Android? Care aplicatie de control vocal e mai buna

Data: 29/02/2012 | Autor: .

Motorola a lansat un test video in care compara aplicatia de management vocal SIRI, dezvoltata de Apple, cu cea creata pentru telefoanele Android de Google. Testul pune cap la cap un iPhone si un Motorola Atrix 2.

Daca despre iPhone 4S nu mai este nimic de spus, despre noul telefon Atrix 2, acesta este nou-nout. Motorola a ales acest telefon pentru test pentru ca ambele au un procesor dual-core TI OMAP si 1 GB de RAM.

Astfel ca, in teorie cel putin, ambele aplicatii ar trebui sa plece de pe picior de egalitate.  Mai multe detalii despre telefonul Motorola aflati aici.

Testul video arata, in esenta, ca trimiterea unui SMS prin comanda vocala se desfasoara mai rapid de pe Google Voice Actions.

La capitolul navigare, Android prezinta detalii pas cu pas in timp ce iPhone ofera doar directiile. Dincolo de aceste diferente, harta pare ca se incarca mai repede pe Android.

Si in ceea ce priveste inregistrarea vocala Memo, Android “traduce” textul mai repede decat SIRI.  O alta diferenta este ca daca SIRI salveaza singur textul, Android are nevoie de confirmare prin apasarea unui buton.

In ceea ce priveste Calendar Management, Siri poate adauga informatii, Google Voice Actions nu are aceasta optiune. Si la capitolul “informatii meteo”, SIRI se misca mai bine.