Galaxy S III, cadoul de Pasti de la Samsung?

Data: 4/03/2012 | Autor: .


Cea de-a treia generatie a smartphone-ului Galaxy S ar putea fi lansata in luna aprilie, afirma ZD Net, care citeaza surse din cadrul agentiei Cheil Worldwide, cea care asigura marketingul si publicitatea pentru Samsung.

Potrivit sursei, Samsung pregateste o campanie de promovare gigantica pentru lansarea noului Galaxy S III. GadgetReport.ro anticipa, recent, aceasta miscare, noul smartphone urmand sa fie promovat drept cel mai bun “cadou de Pasti”.

Potrivit surselor citat de GadgetReport.ro, noul smartphone Galaxy S III va avea o carcasa ceramica si un ecran urias, de 4.8-inch “full HD” Super AMOLED Plus la 1080p cu aspect 16:9.  Telefonul va rula un procesor de 1.5GHz quad-core Samsung Exynos.

Telefonul va include doua camere, una de 2-megapixeli pentru conferinte si o alta de 8-megapixeli cu blitz. Smartphone-ul va suporta tehnologia 4G LTE si va rula Android 4.0.

Noul S III ar urma sa aiba o grosime de numai 7 mm, mai subtire cu 1 mm decat HTC Ville si cu 0,1 mm fata de Moto RAZR. Galaxy S II are o grosime de 8.49 mm.

Samsung pregateste lansarea simultana a telefonului in peste 50 de tari.

Daca considerati informatia interesanta si pentru prietenii dvs., va invitam sa dati like sau share din butoanele de mai jos. Va multumim.