Smartbe. A apărut căruciorul de copii inteligent

Data: 16/02/2016 | Autor: .

Smartbe. A apărut căruciorul de copii inteligent

Pe platforma de finanţare Indiegogo a fost lansat prototipul primului cărucior de copii inteligent din lume. Botezat Smartbe, acesta se poate deplasa singur, se conectează la internet şi adună tot felul de date despre bebeluş şi mama acestuia.

Smartbe propune un concept revoluţionar, care vine să rescrie din temelii standardele în materie, relatează GadgetReport.ro

În primul rând, căruciorul de copii inteligent este capabil să se deplaseze singur, graţie motorului electric cu o autonomie de şase ore. Cu ajutorul unor senzori de proximitate şi navigaţiei GPS, Smartbe îşi urmează proprietarul şi răspunde la comenzile date de acesta.

Pe de altă parte, Smartbe include tot felul de accesorii interesante, precum un încălzitor pentru lapte, o husă specială pentru zilele friguroase sau prea calde, un display pe care sunt afişate informaţii precum drumul parcurs, caloriile consumate, temperatura din căruţ şi play list-ul muzical.

Asta pentru că, bineînţeles, Smartbe are un player audio prin bluetooth care îi permite mamei să îi pună cântece bebeluşului, cu ajutorul telefonului mobil.

Smartbe_căruciorul de copii inteligent 2

Mai mult chiar, căruciorul are inclusiv o cameră video care monitorizează starea copilului, astfel că, de exemplu, dacă bebeluşul este plimbat de bonă prin parc, părinţii pot urmări pe internet care este starea acestuia, drumul parcurs etc.

Smartbe are inclusiv un sistem de alarmă performant care anunţă părinţii şi localizează căruţul, dacă acesta a fost pierdut sau furat.

Disponibil în mai multe variante de culoare şi dotări, căruciorul de copii inteligent va costa de la 399 de dolari în sus, cel mai performant urmând să vină cu un preţ pe măsură – 3199 dolari.

Mai multe detalii aflaţi de pe site-ul oficial de pe Indiegogo.