Sony lanseaza in Romania AXN White si AXN Black

Data: 30/09/2013 | Autor: .

axn

Sony Pictures Television Networks va lansa in Romania, pe 1 octombrie, televiziunile AXN White si AXN Black, rebrand-uite din AXN Crime si AXN Sci-Fi,  si pregateste extinderea AXN Now (serviciul video on-demand).

AXN White si AXN Black se adreseaza iubitorilor de filme si seriale, avand un public tinta cu varste cuprinse intre 21-50 de ani, urban, preponderent feminin (AXN White) si preponderent masculin (AXN Black), relateaza Mediafax.

In Romania, televiziunile AXN Crime si AXN Sci-fi se regasesc in grilele operatorilor RCS&RDS, Romtelecom, UPC, Focus Sat, Digital Cable Systems, Next Gen Communication si in grilele mai multor operatori de cablu mai mici.

John Rossiter, General Manager pentru Europa Centrala al Sony Pictures Television (SPT) Networks, a declarat ca are planuri mari in privinta dezvoltarii brandurilor AXN „in contextul erei digitale”.

„Suntem foarte activi in zona video on-demand. Am lansat multe servicii de tipul video on-demand in Europa Centrala si ne orientam si catre Romania. Ca parte a portofoliului nostru suntem gata pentru era digitala, prin intermediul AXN Now, care este un serviciu ce poate fi accesat in baza unui abonament, inclusiv in Romania, prin intermediul platformei de internet See Now”, a spus John Rossiter, pentru Mediafax.

„Unul dintre motivele pentru care vrem sa investim in video on-demand in Romania este tocmai pentru a combate pirateria. Credem ca daca vom face programele noastre disponibile, intr-un mod convenabil pentru abonati, fanii nostri nu vor mai fi nevoiti sa le downloadeze de pe site-uri pirat”, a mai spus John Rossiter.