Prima reclama la Samsung Galaxy Note 3 si ceasul inteligent Gear (VIDEO)

Data: 2/10/2013 | Autor: .

galaxynote3-top

Samsung a lansat prima reclama la noul Galaxy Note 3 si la ceasul inteligent Gear. Campania publicitara este una complet diferita fata de ce am vazut pana acum la Samsung. 

Personajul este unul special, un artist, iar atmosfera este una puternic marcata de influente culturale.

Samsung a lansat saptamana trecuta pe piata locala GALAXY Note 3, cel mai nou smartphone din familia Note, si ceasul inteligent GALAXY Gear. Primul este vandut la un pret in jur de 2800 de lei, iar ceasul la circa 1300 lei.Preturile difera in functie de ofertele comerciantilor.

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, este subtire (8,3 mm), usor (168g) si are o baterie ce ofera o durata de viata lunga (3.200 mAh). Echipat cu o camera foto principala de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart, un indice ridicat de redare a culorilor si cea mai mare memorie RAM din industrie, de 3GB, Samsung GALAXY Note 3 include un nou stylus S Pen si aplicatia Air Command.

Odata cu acest telefon, Samsung a lansat si o noua suita de aplicatii. Cu ajutorul functiei Action Memo, utilizatorii pot scrie de mana notite, le pot converti automat intr-un continut formatat, pot initia automat un apel, adauga un contact, etc. Scrapbook ii ajuta pe utilizatori sa isi organizeze continutul si sa il gaseasca din mai multe surse, inclusiv de pe internet, YouTube si din propria galerie.
Aplicatia S Note permite organizarea si editarea notitelor rapid si usor, datorita interfetei user-friendly si a functiei Easy Chart.Prin aplicatia My Magazine dezvoltata in parteneriat cu Flipboard, utilizatorii au acces rapid la stiri personalizate si la retele sociale. Cu Multi Window, utilizatorii pot comuta fara probleme intre aplicatii, fara a inchide fereastra sau a deschide o noua pagina.

Folosind Drag and Drop in noul Multi Window, utilizatorii pot partaja cu usurinta continut, cum ar fi un text sau o imagine, dintr-o fereastra in alta.In plus, Pen Window din Air Command perfectioneaza experienta multitasking, permitand utilizatorului sa deschida o fereastra pe ecran si sa lanseze aplicatiile preferate, in timp ce poate continua activitatile curente de pe Samsung GALAXY Note 3.

Samsung GALAXY Note 3 aduce o imbunatatire si functiei Group Play: partajarea video. Acum, utilizatorii pot impartasi fisiere video si continut impreuna cu prietenii lor si pot alatura pana la cinci dispozitive pentru a oferi o imagine unitara de cinci ori mai mare.

Noul GALAXY Note 3 ofera si aplicatia Samsung KNOX. Cu ajutorul acesteia, informatiile sensibile din punct de vedere al securitatii sunt rulate si stocate intr-un mediu protejat, iar functia Find My Mobile imbunatatita le permite utilizatorilor sa dezactiveze telefonul atunci cand acesta este furat sau pierdut. In plus, accesul la aplicatii si informatii corporate fac din GALAXY Note 3 dispozitivul ideal pentru BYOD (Bring-Your-Own-Device to Work).

 GALAXY Gear, primul ceas inteligent de la Samsung

Alaturi de GALAXY Note 3, Samsung  a lansat pe piata locala si ceasul inteligent GALAXY Gear. Cu ajutorul gadgetului, dincolo de optiunile obisnuite ale unui ceas, utilizatorii pot primi notificari referitoare la cele mai recente mesaje primite, apeluri si mail-uri, alaturi de alerte.

In plus, cand un mesaj primit necesita mai mult decat o privire rapida, utilizatorii isi pot lua pur si simplu dispozitivele Samsung GALAXY, iar functia Smart Relay va afisa imediat intregul continut pe ecran.

Cu ajutorul functiei S Voice si a difuzorului incorporat se pot realiza apeluri hands-free pastrand in acelasi timp device-ul conectat.Functia Memographer conectata cu camera de 1,9 megapixeli ajuta la realizarea rapida a fotografiilor si a clipurilor video.

In plus, cu ajutorul Voice Memo se pot inregistra conversatii sub forma de text, iar functia Auto Lock securizeaza automat si smartphone-ul, in momentul in care este la o distanta mai mare de 1,5 metri de telefon.

De asemenea, functia Find My Device este utila pentru aflarea locului in care se afla telefonul sau alte dispozitive Smart in momentul activarii functiei ce transmite semnale sonore si luminoase.

Samsung GALAXY Gear ofera 10 optiuni de afisare a orei, iar pentru mai multe variante utilizatorii pot descarca interfete aditionale prin intermediul Samsung Apps.

Ce nu ne-a placut la acest ceas este autonomia surprinzator de mica, de numai 12 ore, si absenta unui indicator pe ecranul principal al nivelului bateriei. In plus, in anumite situatii, ceasul inregistreaza un delay destul de enervant.

In plus, camera foto este una destul de mica, de numai 1,9 MP. De asemenea cureaua ceasului este dintr-un material plastic cauciucat care lasa loc de imbunatatiri. Mai ales ca pretul este unul piperat pentru un ceas – 1300 lei.

Cu siguranta Gear 2 va veni cu actualizari in aceste privinte.