Spectaculosul Oppo Reno Ace se încarcă în 30 de minute

Data: 14/10/2019 | Autor: .

Spectaculosul Oppo Reno Ace se încarcă în 30 de minuteUn telefon ieftin și performant. Asta au avut în gând dezvoltatorii de la Oppo atunci când au creat noul flagship Oppo Reno Ace. Un telefon cu un hardware de ultimă generație și un preț la jumătate față de concurență, relatează GadgetReport.ro

Noul smarthone Oppo este primul din industrie care oferă o facilitate excelentă. Grație tehnologiei SuperVOOC 2.0 cu Gallium Nitride (GaN), bateria de 4000 de mAh a lui Oppo Reno Ace se încarcă complet în numai 30 de minute. Telefonul folosește un încărcător de 65 W, cel mai puternic dezvoltat, pînă în prezent, pentru zona de smartphone-uri.

Dincolo de încărcarea super-rapidă, Oppo Reno Ace se remarcă prin ecranul de 6.5-inch FHD+ AMOLED screen cu o rată de refresh de 90Hz.

În carcasă, Oppo Reno Ace are un procesor Qualcomm Snapdragon 855+, 12GB de memorie RAM și rulează noul sistem de operare Android 10 cu interfața ColorOS6.1 de pe un spațiu de stocare de 256GB UFS 3.0.

La capitolul camere, Oppo Reno Ace are pe spate un senzor principal de 48 MP, o cameră ultra-wide de 8 MP și un senzor telephoto de 13 MP cu zoom optic 5X. Camera de selfie are 16 MP.

Telefonul este destinat, în prima fază, pieței chineze, unde costă echivalentul a 422 de dolari. Dacă va fi lansat și în Europa, vom afla cât de curând.