„Spider-Man: No Way Home”, record incredibil înainte de lansare

Data: 27/08/2021 | Autor: .

Trailerul filmului „Spider-Man: No Way Home” a bătut recordul istoric de audiență în primele 24 de ore de la lansare. Primele imagini din filmul produs de Sony /Marvel a adunat un record absolut de vizualizări: 355,5 milioane la nivel mondial.

„Spider-Man: No Way Home”, se preconizează a fi un real succes de box-office, dovadă că a zdrobit recordul deținut de trailerul „Avengers: Endgame”, care înregistrase 289 milioane de vizualizări la nivel global în primele 24 de ore de la lansare.

Trailerul a fost lansat în timpul prezentării susținute de Sony Pictures la CinemaCon, luni, în Las Vegas.

„No Way Home” înregistrează o cifră peste dublu comparativ cu al doilea trailer pentru „Spider-Man: Far From Home” care a avut 135 de milioane de vizualizări în 24 de ore.

Filmul lansat în 2019 a fost pentru Sony cel mai important titlu din istoria studioului, aducându-i în conturi 1,131 miliarde de dolari.

Trailerul pentru „Spider-Man: No Way Home” a confirmat prezența unor personaje negative din filmele anterioare ale francizei.

Firul poveștii este reluat de unde s-a încheiat acțiunea în „Spider-Man: Far From Home” (2019), când Peter Parker a fost demascat ca Spider-Man.

Benedict Cumberbatch revine în Universul Cinematic Marvel în rolul Doctor Strange. În acest lungmetraj le vom mai vedea și pe Zendaya și Marisa Tomei.

Franciza Spider-Man, care momentan este împărțită între Sony (SNE) și Marvel Studios (Disney), este una dintre cele mai populare mărci din istoria box office-ului, înregistrând peste $6,3 miliarde la nivel mondial, potrivit Comscore (SCOR). Calculul include și ultimele două filme Sony/ Disney —  „Spider-Man: Homecoming” (2017) și „Spider-Man: Far From Home” (2019) — care au obținut $880 milioane în SUA ($1,1 miliarde la nivel mondial).

„Spider-Man: No Way Home” va ajunge în cinematografe începând cu 17 decembrie.