Primele imagini din sezonul 5 din „La Casa de Papel” („Money Heist”)

Data: 3/08/2021 | Autor: .

Netflix a lansat primele imagini din prima parte a ultimului sezon din serialul spaniol „La Casa de Papel” („Money Heist”). Sezonul 5 va fi difuzat în două părţi, volumul 1 pe 3 septembrie, iar volumul 2 pe 3 decembrie.

„Am petrecut aproape un an gândindu-ne cum să despărțim echipa. Cum să îl punem pe El Profesor în dificultate. Cum să gândim situații ireversibile pentru multe dintre personaje. Războiul atinge niveluri extreme și sălbatice, dar este și cel mai epic și captivant sezon”, a spus creatorul și producătorul executiv Alex Pina.

Netflix a anunţat în iunie deschiderea unei liste de rezervări pentru ca fanii să poată vizita, vara aceasta, platourile de filmare din Paris, Londra, New York, Ciudad de Mexico şi Miami.

Reprezentanţii Netflix au promis că fanii vor putea să ajungă şi în diverse spaţii din Los Angeles, Sao Paulo, Singapore, Roma şi Madrid în care au fost filmate scene pentru această producţie.

Datele 3 septembrie şi 3 decembrie au fost alese pentru lansarea în două părţi a celui de-al cincilea sezon al acestui serial, considerat unul dintre cele mai mari succese din istoria televiziunii spaniole.

Prima parte din ultimul sezon va prezenta o confruntare războinică dusă la extrem pentru a anihila grupul de protagonişti, La Banda, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra emoţiilor personajelor principale şi, prin urmare, va fi „o călătorie pe harta lor sentimentală, care ne va conecta direct cu despărţirea de ele”, a explicat creatorul serialului, Alex Pina.

„Se apropie finalul celui mai mare jaf din istorie, care a început ca un furt şi care, acum, se va transforma într-un război”, spuneau în iunie reprezentanţii platformei Netflix.

Din distribuție fac parte Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlín), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), y José Manuel Poga (Gandía) și mulți alții.

Actorii Miguel Ángel Silvestre (Sky Rojo, Sense 8) și Patrick Criado (nominalizat la premiile pentru La gran familia española, Vivir sin permiso) fac parte din distribuția sezonului cinci.