Starcraft II: Legacy of the Void. Imagini din jocul care anunţă un record de vânzări

Data: 14/09/2015 | Autor: .

starcraft-legacy-of-the-void

Blizzard Entertainment a lansat, oficial, trailerul cinematografic pentru noul joc Starcraft II: Legacy of the Void. Al treilea și ultimul expansion din seria Starcraft II vine să completeze poveștile din Wings of Liberty și Hearth of the Swarm şi se anunţă a fi un adevărat hit în piaţa jocurilor din 2015.

StarCraft II: Legacy of the Void continua povestea din Heart of the Swarm, mutand insa lumina reflectoarelor pe tabara Protoss. In noua campanie, eroi de legenda precum Artanis si Zeratul vor incerca sa stranga randurile rasei Protoss si sa se uneasca in lupta impotriva unui forte malefice stravechi ce provine din Void. Chiar si sortile lui Jim Raynor si Kerrigan, Queen of Blades vor depinde de deznodamantul acestui conflict.

Noutatile pe care le va aduce Legacy of The Void nu se opresc insa la campania single player. Finalul trilogiei va oferi si noi moduri de joc, precum Archon Mode. Acesta combina ideile de multiplayer cooperativ si competitiv, permitand echipelor de cate doi oameni sa se confrunte intre ele, fortand astfel jucatorii sa lucreze impreuna si sa-si imparta sarcinile de gestionare a unei baze intr-un mod cat mai eficient.

Un alt mod de joc nou pe care-l va oferi Legacy of The Void este Allied Commanders. Vom avea parte din nou de o experienta cooperativa, in care jucatorii se vor putea alia pentru a indeplini diverse obiective. Jucatorii vor intruchipa eroi cunoscuti din saga StarCraft, iar fiecare dintre acestia va beneficia de propriile abilitati si upgrade-uri unice, capabile sa ofere bonusuri speciale propriilor armate.

Bineinteles, nici multiplayer-ul clasic nu va fi trecut cu vederea, noi unitati urmand sa se alature confruntarilor din Legacy of The Void. In tabara zergilor, isi va face aparitia din nou Lurker-ul, o creatura clasica din primul joc al seriei, in timp ce Protosii vor beneficia de Disruptor, o arma energetica extrem de puternica, capabila sa provoace haos in randurile fortelor terestre.

Nici Terranii nu vor veni cu mana goala: acestia vor avea la dispozitie noi tehnologii, cum ar fi Tactical Jump, care va permite Battlecruiser-elor sa se teleporteze oriunde pe campul de batalie. Nu in ultimul rand, Legacy of The Void va include functionalitate suplimentara pentru modul online, cum ar fi turneele automate.

Pachetul de expansiune include unități suplimentare și modificări de multiplayer față de Wings of Liberty, precum și o companie cu rasa Protoss. Jocul cuprinde aproximativ 20 de misiuni.
Campania se va concentra asupra personajului Protoss Zeratul

StarCraft II: Legacy of the Void va fi lansat pe 10 noiembrie 2015. Interesant este că tot în aceeaşi zi vor fi lansate şi Fallout 4 s Rise of the Tomb Raider.

Jocul poate fi precomandat de aici, la pretul de 139 de lei.