O super parodie la noul Apple Macbook (VIDEO)

Data: 11/03/2015 | Autor: .

Jessica-Simpson-gadgetApple Macbook este precum Jessica Simpson. O nulitate, insa cu care tot ai vrea sa faci sex. Sunt cuvintele cu care SAMTIME defineste poate cel mai bine noul laptop lansat de Apple.

Dupa ce, cu Steve Jobs in frunte, s-au straduit ani de zile sa dezvolte noi tehnologii, porturi de comunicatie, dispozitive compatibile, si in cele mai multe cazuri au reusit, cei de la Apple au avut o revelaţie.

De fapt nu ne trebuie nimic din toate astea. Traim in epoca wireless-ului si bluetooth-ului, deci sa renuntam la periferice, la tot ce am inventat pana acum.

Asa ca, daca vrei noul Apple Macbook, iti va trebui o imprimanta wireless, un mouse pe bluetooth, casti wireless, asta pentru ca nu aveti decat un singur port, de la care va trebui si sa va incarcati laptopul. De ce au mai pus atunci o mufa clasica de casti? Buna intrebare.

Dar e subtire si frumos, stralucitor. Ar putea fi o tableta iPad excelenta, dar nu e. Touchscreen-ul ar fi costat prea mult. La 1300 de dolari, Apple Macbook este cu adevarat revolutionar.

E limita extrema pe care Apple a atins-o in dorinta de a fi o companie unica, de a-si tine captivi clientii, de a-i face sa plateasca sume ametitoare pentru a-si confirma statutul, de a-si atinge nivelul „aspirational”.

Apple Watch-ul are acelasi rol, bineinţeles. Doar nu costa, pe degeaba, dublu fata de celelalte smartwatch-uri. Vedeti si o parodie la noul iWatch, pardon Apple Watch.