Sygic lansează funcția Driving Assistant pentru automobilele Ford

Data: 26/02/2018 | Autor: .

Sygic lansează funcția Driving Assistant pentru automobilele Ford

Sygic, cea mai avansată aplicație de navigație din lume, a lansat astăzi, la MWC Barcelona,  noua funcție Driving Assistant pentru vehiculele Ford. Driving Assistant este o funcție de copilot interactivă, controlată prin voce, care permite șoferilor să pună întrebări privind refugii, restaurante, hoteluri din apropiere și chiar și despre blocaje de pe traseu – toate acestea în timp ce își țin mâinile pe volan și ochii pe șosea, relatează GadgetReport.ro.

Aplicația pentru Sygic Car Navigation cu conectivitate la sistemul infotainment al mașinii este optimizată să funcționeze fără probleme cu touchscreenul pentru vehicul Sync 3 AppLink de la Ford prin intermediul tehnologiei Smart Device Link (SDL) al gigantului producător auto.

Aplicația oferă deja utilizatorilor acces la instrumente de cartografiere GPS, date de trafic în timp real, sfaturi privind parcările și informații în timp real privind prețurile de combustibil.

Acum, noua funcție Driving Assistant aduce și mai multă siguranță și confort.

Șoferii pur și simplu ating un buton de pe volan și utilizează comenzi vocale precum „Găsește un hotel”, „Găsește o benzinărie”, „Găsește un restaurant”, sau „Cum este traficul în față?” Aplicația răspunde în una dintre cele 24 de limbi selectabile, listând verbal toate rezultatele relevante. Dacă șoferul solicită ca Driving Assistant să schimbe traseul sau să îi ofere indicații către o nouă destinație, aplicația furnizează indicații în mod verbal.

Pentru utilizatorii premium ai Sygic, funcțiile suplimentare includ Fuel Assistant – care oferă indicații atunci când rezervorul de combustibil este aproape gol – precum și Tire Pressure Assistant care avertizează privind presiunea redusă a anvelopelor și care direcționează șoferii către cea mai apropiată stație de service.

Despre Sygic Car Navigation

Aplicația de navigație de la Sygic este optimizată pentru a funcționa fără probleme cu sistemele infotainment pentru vehicule de la Ford, conectând smartphone-ul dvs. la touchscreenul de pe bord.

Șoferii pot controla aplicația prin intermediul comenzilor de pe volan, butoanelor de pe bord sau prin touchscreen. Tehnologia are rolul de a reduce nevoia șoferului de a se uita la dispozitivul său mobil.

Sygic furnizează aplicația sa pentru diverse producători auto, inclusiv SKODA, Honda, Volkswagen, Citroen, Jaguar, LAND-ROVER, Peugeot și Seat. Cu anunțul din cadrul evenimentului CES 2017, Sygic a devenit prima aplicație de navigație GPS care să funcționeze cu tehnologia SYNC AppLink de la Ford Motor Company.