O tableta de 299 lei? Totul despre Evolio Mondo HD

Data: 24/04/2014 | Autor: .

evolio-mondo-hd-1Evolio a anuntat lansarea celei mai ieftine tablete din portofoliu. Evolio  Mondo HD vine cu ecran de 7 inchi și procesor Rockchip Dual –Core la o frecvență de 1 GHz. Tableta este deja disponibilă  în magazinele de specialitate la un pret de numai 299 lei.

Cea mai nouă tabletă Evolio, Evolio Mondo HD, se adresează persoanelor care își achiziționează pentru prima dată o tabletă, fiind la începutul experienței multimedia și dorind să o utilizeze pentru vizionarea de clip-uri, fotografii sau rularea de jocuri Android disponibile în Play Store, afirma Evolio.

Evolio Mondo HD are procesor Rockchip Dual-Core, la 1 GHz, memorie RAM de 1GB și 8 GB Flash, ce poate fi extinsă cu până la 32 GB prin card Micro SD. Tableta are autonomie de până la 240 de ore în stand-by și până la 5 ore de funcționare continuă, fiind echipată cu o baterie de 3000 MAh.

Sistemul de operare al celei mai noi tablete Evolio este Android 4.2 Jelly Bean ce include aplicații din suita Google cum ar fi: Gmail, Play Store, Google Maps dar și aplicații de socializare. De asemenea, aceasta are preinstalate aplicații dedicate pieței din România printre care Presaonline, Autovit sau SeeNow.

evolio-mondo-hd-3

Tableta Mondo HD permite conectarea la internet Wi-Fi b/g/n și prin modem extern 3G și dispune de cameră foto frontală, difuzor și microfon incorporate. Elementele de conectare ale tabletei  includ port-ul micro USB pentru încărcare, conectare la PC și transfer date, și mufa Audio Jack de 3,5 mm pentru conectarea castilor și a boxelor.

Evolio Mondo HD este disponibilă pe www.evolioshop.com și în magazinlele de specialitate, la prețul recomandat de 299 lei.

Mai multe detalii despre Evolio Mondo HD găsiți pe www.evolio.ro.