Tap Busters. Un nou joc românesc, gratuit, pentru iOS și Android

Data: 10/11/2017 | Autor: .

Tap Busters. Un nou joc românesc, gratuit, pentru iOS și Android

Studioul românesc Metagame, incubatorul Carbon și publisher-ul Tilting Point au lansat Tap Busters, un joc gratuit disponibil pe iOS și Android. Tap Busters promite un gameplay intens şi o grafică deosebită, relatează GadgetReport.ro

În Tap Busters, misiunea jucătorilor este să călătorească prin Imperiul Galactic și să distrugă armata de creaturi spațiale inutile pentru grămezi de bani. Pregătiți de luptă, jucătorii trebuie să apese pe ecran ca și cum ar fi sfârșitul lumii. Trebuie să se folosească de puterea degetelor ca să îi ia prin surprindere pe monștrii și ticăloșii spațiali.

Ce oferă Tap Busters:

Arene Jucător vs. Jucător: Aici este fiecare pe pielea lui și fiecare luptă pentru un loc în elita globală, dar și pentru premii speciale.

Colecționabile: Jucătorii trebuie să obțină cât mai multe victorii pentru a dispune de armuri mai durabile și arme letale! Jucătorii au la îndemână o mulțime de arme și armuri dintre cele mai trăznite.

Creaturi cu personalitate: Jucătorii au alături un minion, o creatură care îi va ajuta în luptă. Unii sunt mai prietenoși decât alții, dar toți își fac treaba cu brio.

Personalizarea aptitudinilor: Jucătorii trebuie să perfecționeze și să adapteze jocul eroului și al minionilor la propriile stiluri de joc printr-un set dinamic de aptitudini!

Vânători zilnice de recompense: Jucătorii trebuie să ia parte la recompensele zilnice și să înfrunte cei mai de temut ticăloși pentru premii atractive.

Jucătorii câștigă și atunci când nu joacă: Chiar și atunci când jucătorii nu se află în joc, creaturile nu stau degeaba și adună aur pentru ei pe care îl vor putea folosi atunci când se vor intoarce în joc! Pentru asta, minionii merită câte o zi liberă din când în când.

Pentru a descărca gratuit Tap Busters, dacă aveti iPhone sau iPad intrati AICI

Dacă aveti un telefon sau o tabletă cu Android, puteţi descărca jocul de pe acest link

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.