Telefoanele Samsung care vor trece la Android 7.0

Data: 20/01/2017 | Autor: .

Samsung a anunţat oficial Telefoanele Samsung care vor trece la Android 7.0lista smartphone-urilor şi tabletelor care vor primi update-ul la sistemul de operare Android 7.0. Software-ul aduce o viteză mai bună de operare, noi facilităţi şi creşte autonomia gadgeturilor, relatează GadgetReport.ro

Pe lista gadgeturilor Samsung care vor trece la Android 7.0 se află Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, telefoane care au primit deja update-ul în unele ţări, Galaxy S6, Galaxy S6 edge, Galaxy S6 edge Plus, Galaxy Note 5, Galaxy Tab A with S Pen, Galaxy Tab S2 , Galaxy A3 şi Galaxy A8.

Acestea vor primi update-ul în prima parte a acestui an.

Samsung nu a anunţat datele exacte, urmând ca, împreună cu operatorii de telefonie mobilă, să decidă ulterior calendarul update-urilor.

Sammobile afirmă că nu este exclus ca şi alte gadgeturi să primească update-ul la Android 7.0 în a doua parte a anului, printre telefoanele vizate fiind Galaxy A5 şi Galaxy Note4.

Celelalte telefoane din gama Samsung vor rămâne la sistemul de operare pe care îl rulează în prezent, însă vor primi în continuare, în principal, update-uri de securitate.

Update-ul la Android 7.0 oferă un nou design pentru notificări şi setări şi promite să crească autonomia telefoanelor. Software-ul îmbunătăţeşte, totodată, experienţa de utilizare pentru secţiunile Multi Window, Performance Mode, Samsung Pass, Always On Display.

Mai multe detalii despre imbunătăţirile aduse de noul sistem de operare Android 7.0 aflaţi de pe site-ul Samsung.