Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android din ultima săptămână

Data: 10/01/2017 | Autor: .

Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android din ultima săptămână

În Google Play sunt zeci de mii de aplicaţii din care ai de unde alege pe cele pe care le consideri necesare pentru telefonul sau tableta ta cu Android. Dintre acestea, săptămânal, Google prezintă un clasament cu cele mai populare. Cele mai noi aplicaţii Android le vedeţi în materialul GadgetReport.ro

1. ADW Launcher 2

Este unul dintre cele mai bune suite launcher pentru telefoanele cu Android. Noua versiune ADW Launcher 2 propune o mulţime de noi specificaţii, care îţi permit să îţi personalizezi gadgetul aşa cum îţi doreşti.

Launcherul se mişcă foarte bine, optimizând resursele în aşa fel încât să îţi ofere cea mai bună experienţă Android. Pentru o scurtă perioadă, launcherul este promovat cu o reducere de 45%. Îl puteţi descărca de AICI.

2. Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android – Canvy

Aplicaţia îţi permite să îţi organizezi contactele din telefon şi să le foloseşti mai rapid, atunci când ai nevoie. Canvy îţi optimizează într-un mod intuitiv contactele după nume, fotografie, adresa, telefon şi datele din reţelele sociale. Vei avea la dispozitie un puzzle cu cele mai accesate contacte, cele mai importante etc.

Canvy este gratuita si o poţi descărca de AICI.

3. Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android – Deeper Clean

De fiecare data cand intri pe Facebook, pe site-urile de internet, descarci in telefon pachete de informatie care, cu timpul, iti fac telefonul să se miste tot mai greu. Astfel ca este bine sa cureti tot timpul temporalele si celelalte fisiere de care nu mai ai nevoie.

Deeper Clean este o aplicatie simpla care o sa te ajute sa faci acest lucru. Are numai 2,8 MB, este gratuita si face rapid ceea ce trebuie. Aplicatia o poti descarca de AICI.

4. Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android – Realistic Drawing Tutorial

O aplicatie excelenta care te invata sa desenezi. Vei avea la dispozitie tot felul de pensule si instrumente de desenat cu care vei afla cateva dintre tainele realizarii unor desene cu valoare artistica. Aplicatia merita sa o instalezi macar din curiozitate. O gasesti AICI.

5. Top 5 – cele mai populare aplicaţii Android – Coloring Book 2017

Este una dintre cele mai bune aplicatii de colorat din Google Play. Ai la dispozitie tot felul de planse pe care sa le colorezi si, astfel, sa te relaxezi si sa scapi de stres. Aplicatia este cu adevarat excelenta si o poti descarca de AICI.