Aplicaţia GadgetReport.ro, disponibilă gratuit în Google Play

Data: 9/01/2017 | Autor: .

Aplicaţia GadgetReport.ro, disponibilă gratuit în Google PlayGadgetReport.ro îşi extinde oferta pentru cititorii interesaţi de informaţiile din domeniul ştiinţei şi tehnologiei. Începând din această săptămână, portalul IT&C are propria aplicaţie de smartphone şi trece la standardul de securitate HTTPS.

Aplicaţia GadgetReport.ro pentru Android, dezvoltată de Frames Media Network, o puteţi instala gratuit din magazinul Google Play. LINK

Prin intermediul aplicaţiei veţi fi la curent cu cele mai interesante ştiri din lumea ştiinţei şi tehnologiei.

Aplicaţia este foarte simplu de folosit. Nu trebuie decât să apăsaţi pe titlul ştirilor pentru a citi mai mult, iar pentru a vă putea întoarce în pagina principală, trebuie să apăsaţi butonul Back al telefonului.

Aplicaţia GadgetReport.ro pentru Android vă permite, totodată, să vedeţi cele mai noi ştiri video lansate de GadgetReport.ro şi să daţi share informaţiilor pe reţelele de socializare Facebook, Google Plus, Twitter, Instagram etc.

Aplicaţia GadgetReport.ro urmează să fie actualizată periodic cu cele mai noi opţiuni, în aşa fel încât să ofere o experienţă optimizată. Vă aşteptăm sugestiile pe office@gadgetreport.ro

Tot începând din acest an, GadgetReport.ro a trecut la standardul de securitate HTTPS (Secure Hyper Text Transfer Protocol).

Prin intermediul tehnologiei denumită „SSL” (Secure Sockets Layer), GadgetReport.ro oferă un grad mai mare de confidențialitate și de siguranță. Această tehnologie reduce riscul ca informațiile să fie interceptate și folosite incorect de o terță parte.