Un telefon gigant! Ce oferta soc a lansat Allview (VIDEO)

Data: 19/06/2012 | Autor: .

Daca vreti sa aveti cel mai mare telefon din Romania, va invitam sa vedeti noul AllDro Speed 3G de la Allview, un gadget cu un ecran urias de 7 inch, capacitiv, multitouch. Pretul este invers proportional cu marimea, de numai 899 lei.

In mod normal, AllDro Speed 3G functioneaza ca o tableta insa il puteti folosi si ca telefon. Este primul model din gama care se conecteaza la internet 3G fara modem atasat si care realizeaza apeluri de voce in toate retelele.

Tableta ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandvich si este prevazuta cu un un procesor Multicore Cortex A8 la 1,2 GHz, un procesor grafic Mali 400 MP, o camera foto frontala si conectivitate la internet prin Wi-Fi si 3G.

“Design-ul compact si greutatea neglijabila de 350g o recomanda pentru a fi purtata oriunde. Posibilitatea de conectare la internet prin 3G integrat o face cu atat mai atractiva pentru utilizatorii care trebuie sa fie in permanenta conectati la internet.”, a declarat Olivia Cardas, Marketing Manager Allview.

AllDro Speed 3G are alaturi de 3G integrat si functia de telefon prin care realizeaza apeluri de voce. Prin aceasta functie tableta se comporta ca un telefon. Dispune de agenda in care pot fi salvate mii de contacte si trimite mesaje sau initiaza apeluri utilizand handsfree prin bluetooth.

Datorita configuratiei tehnice performante, cu AllDro Speed 3G utilizatorii se pot bucura de toate functiile Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prin procesorul Cortex A8 la 1,2 Ghz tableta suporta playback, streaming video de pana la 1080P 3D si cele mai avansate jocuri video 3D.

In ceea ce priveste navigarea pe internet, suportul Flash Player si HTML 5 permite streaming video fluent in interiorul paginilor web si reda filmelor fie din retea sau You Tube.

Conectata la internet prin Wi-Fi sau 3G tableta initiaza apeluri video prin intermediul camerei foto si a aplicatiilor dedicate: Yahoo sau Skype.

AllDro Speed 3G are in dotare si aplicatia anti-virus preinstalata Bitdefender Mobile Security care protejaza informatiile stocate in memorie.

AllDro Speed 3G poate fi achizitionata in versiune alba sau neagra atat din magazinul online Allview cat si din retelele de magazine partenere la pretul de 899 lei.

Mai multe informatii despre noul produs puteti gasi pe site-ul producatorului la adresa www.allview.ro.