Telefonul viitorului, din hartie? O idee fascinanta ce va deveni realitate (VIDEO)

Data: 2/04/2014 | Autor: .

telefonul viitorului din hartie

Viitorul ar putea aduce un alt mod de comunicare, complet diferit fata de cel cu care suntem obisnuiti in prezent. Designerul Amid Moradganjeh a dezvoltat un concept de gadget multi-media, realizat dintr-o hartie eco inteligenta, care imbina functiile smartphone-ului din prezent cu altele noi, inovatoare.

 Moradganjeh afirma ca Rimini redefineste experienta mobila prin intermediul tehnologiei, unal mult mai sensibila la experienta umana. Gadgetul  introduce noi instrumente si comportamente de abordare si comunicare intr-un mod care, in conceptia designerului, este mult mai natural si intuitiv.

Rimino ofera noi metode  de apel si de notificare, implementeaza un nou set de comportamente, ce includ interactiunea cu temperatura, lumina, feedback-ul olfactiv si umiditatea.

Interesant este ca Rimino nu are nevoie de niciun fel de aplicatii, comunicand mental cu utilizatorul sau. Prin captarea unor indicatori de referinta, precum vocea, locatia, obiectele, timpul si imaginea, gadgetul este capabil sa realizeze sarcinile dorite de utilizator.

In plus, Rimino este capabil sa detecteze dispozitive din apropiere si se comporta in consecinta.

Pentru a vedea cum poate fi folosit, urmariti clipul de mai jos.