Telekom, noi oferte speciale la abonamente și telefoane în rate

Data: 8/02/2021 | Autor: .

Telekom Romania anunță o nouă ofertă comercială, special pentru luna februarie. Astfel, cei care se vor porta în rețeaua companiei, începând de astăzi, 08 februarie 2021, vor putea achiziționa abonamentul mobil Nelimitat M cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti doar 3 euro/lună, TVA inclus.

De asemenea, clienții pot opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate pe factura Telekom, fără credit la bancă, fără dobândă și fără avans. Aceștia pot alege, spre exemplu, dintre Samsung Galaxy A21s și Huawei P smart 2021, cu rate de numai 6 euro/lună, TVA inclus, disponibile împreună cu abonamentul Nelimitat M, la care beneficiază de reducerea de 50% în primele 12 luni.

Detalii sunt disponibile pe www.telekom.ro.

În plus, antreprenorii care vor alege să se porteze în rețeaua Telekom, optând pentru abonamentul Freedom 5, vor beneficia de internet 4G și minute naționale nelimitate, cu 50% reducere la costul abonamentului în primele 12 luni.

Mai multe informații despre oferte comerciale dedicate antreprenorilor sunt disponibile pe www.telekom.ro/business/businessliber.

Oferta de mobil cu 50% reducere în primele 12 luni este valabilă până la data de 7 martie 2021, cu posibilitatea de prelungire, pentru contractele încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Prețul promoțional de 6 euro/lună al abonamentului Nelimitat M (redus la 3 euro/lună în primele 12 luni) este valabil până la data de 28 februarie 2021, pentru clienții rezidențiali care se portează în rețeaua mobilă a companiei și au un serviciu fix de la Telekom Romania.