Televizoare HD cu pana la 40% reducere la Clickshop.ro

Data: 22/10/2013 | Autor: .

Untitled-2

Clickshop.ro a lansat o campanie speciala de reduceri la televizoarele HD. Pe magazinul online dezvoltat de Romtelecom puteti gasi cateva gadgeturi foarte interesante, cu preturi reduse cu pana la 40%. In plus, mall-ul online de la Romtelecom pune la dispoziția cumparatorilor garanție de retur extinsa, dar și livrare gratuita pentru toate comenzile.

Pentru a accesa direct sectiunea dedicata intrati AICI

Cei care cumpara produse de pe clickshop.ro beneficiaza, de asemenea, și de transport gratuit pentru toate comenzile plasate pana la 21 noiembrie, dar și de garanție extinsa de retur (in termen de pana la 60 de zile), disponibila oricand.

„Prin promoția Clickshop, Romtelecom iși reinnoiește promisiunea de a oferi cea mai buna experiența de consum alaturi de conținutul premium oferit clienților sai. Astfel, intrucat cele mai bune canale HD merita cele mai bune televizoare, in plus fața de oferta promoționala curenta HD, clienții de TV ai Romtelecom au acum șansa de a achiziționa și un televizor HD de calitate la un preț convenabil, pentru a se bucura de cele mai bune filme pe HBO HD și de cele mai bune competiții sportive pe Dolce Sport HD” a declarat Olaf Lausen, Chief of Staff și Director Dezvoltarea Afacerii, Romania.

Secțiunea dedicata televizoarelor din www.clickshop.ro expune peste 150 de produse. Clienții pot face cumparaturi folosind si aplicația iPad dedicata, sau website-ul optimizat pentru mobil m.clickshop.ro. Clienții companii pot accesa discount-uri pe  www.clickshop.ro/business.