Top 10 – noi aplicatii pentru Android lansate in ultima saptamana

Data: 15/12/2013 | Autor: .

app-updates1

AndroidandMe a publicat un top 10 cu aplicatiile care au fost updatate in aceasta saptamana. In clasament au fost incluse aplicatiile care au milioane de utilizatori si care beneficiaza de noi versiuni ce aduc noutati semnificative. 

Google+ 

Noua versiune Google+ vine cu cateva imbunatatiri ce tin de updatarea automata a locatiei, a fotografiilor si rezolvarea unor bug-uri. Google+ il puteti instala gratuit de aici – Install (FREE)

Google Maps – Version 7.5

Noua versiune iti permite sa vezi rezervarile de zboruri, hoteluri si restaurante de pe Gmail. In plus, rezolva cateva bug-uri.

Maps  il puteti instala de aici –

Install (FREE)

Androidify – Version 1.14

Noua versiune vine cu o interfata imbunatatita, ce include si un look special de sarbatori.  Androidify poate fi descarcata gratuit de aici – Install (FREE)

Nova Launcher – Version 2.3

Noua versiune vine cu fonturile si icon-urile din KitKat  (Look and Feel – Icon Font – Condensed, Android 4.1+) , o bara transparenta si optiune pentru backup/Restore from external SD card.

Nova Launcher poate fi descarcat gratuit de aici –

LivingSocial – Version 2.0

Noua versiune vine cu un design complet nou. Aplicatia este mai rapida si intuitiva. Beneficiaza de un nou motor de cautare si rezolva cateva bug-uri . LivingSocial poate fi  descarcat gratuit de aici – Install (FREE)

Google Hangouts – Version 2.0.2

Noua aplicatie rezolva problemele cu trimiterea si primirea de MMS-uri. In plus, puteti trimite sms-uri catre mai multe persoane in acelasi timp. Hangouts (replaces Talk) poate fi descarcat gratuit de aici – Install (FREE)

Google Keyboard  – Version 2.0.1913

Tastatura virtuala de la Google ofera cateva imbunatiri printre care si o noua schema de culoare – alb si albastru. Noua versiune vine sa rezolve cateva erori si imbunatateste stabilitatea software-ului.

Google Keyboard poate fi descarcata gratuit de aici – Install (FREE)

PushBullet – Version 12.2.3

Noua versiune vine cu notificari imbunatatite, cu optiunea de oprire a download-urilor si rezolva problema cu “OK Google”. Pushbullet poate fi descarcat gratuit de aici Install (FREE)

Yelp – Version 5.2.0

Noua aplicatie imbunatateste cautarile pornind de la diferite enunturi si include si review-uri. Yelp poate fi descarcata gratuit de aici Install (FREE)

Instagram – Version 5.0.1

Instagram introduce optiunea  Instagram Direct, o noua modalitate de a trimite foto si mesaje video catre prieteni. Instagram

poate fi descarcata gratuit de aici Install (FREE)