Top 10 – cele mai urmărite filme din cinematografe, din aceste zile

Top 10 – cele mai urmărite filme din cinematografe, din aceste zile

Filmul „A Quiet Place”, o dramă horror produsă de Paramount, care spune povestea unei familii care este nevoită să trăiască în liniște, în timp ce se ascunde de creaturi care îi bântuie, face furori în box office-ul nord-american.  GadgetReport.ro vă prezintă cele mai urmărite filme din cinematografe, din aceste zile.

Filmul de John Krasinski, care joacă alături de soția lui, Emily Blunt, a debutat pe primul loc în clasament, cu încasări de 50 de milioane de dolari.

Pe locul II în box office-ul nord-american s-a clasat filmul „Ready Player On” al lui Steven Spielberg, cu încasări de 25 de milioane de dolari. La nivel global, pelicula SF a adunat până acum 391,3 milioane de dolari.

Pe locul III s-a clasat comedia „Blockers”, care a încasat la debut 21,4 milioane de dolari.

Pe locul IV în box office-ul nord-american s-a situat „Black Panther”, cu încasări de 8,4 milioane de dolari.

Locul V este ocupat de drama de familie „I Can Only Imagine”, cu încasări de 8,3 milioane de dolari.

Thrillerul psihologic „Acrimony”, regizat de Tyler Perry, s-a plasat pe locul al șaselea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Drama „Chappaquiddick”, de John Curran, care spune povestea accidentului în care a fost implicat, în 1969, Ted Kennedy, a debutat în box office-ul nord-american cu încasări de 6,2 milioane de dolari.

Animația „Sherlock Gnomes” s-a situat pe locul VIII, cu încasări de 5,6 milioane de dolari.

Pe locul IX se situează filmul SF „Pacific Rim Uprising”, cu încasări de 4,9 milioane de dolari în cinematografele americane.

Topul este încheiat de lungmetrajul „Isle of Dogs”, regizat de Wes Anderson, cu încasări de 4,6 milioane de dolari.