Game of Thrones Sezonul 8, în producţie. 55 de nopţi de filmare pentru o bătălie epică

Game of Thrones Sezonul 8, în producţie. 55 de nopţi de filmare pentru o bătălie epică

Game of Thrones Sezonul 8 va fi, fără îndoială, cel mai spectaculos sezon din serie, încleştarea dintre oameni şi ,,umblătorii albi”, conduşi de Regele Nopţii, urmând să atingă apogeul. Producătorii au anunţat un adevărat record, înregistrând bătălia epică dintre oameni şi monştri în numai puţin de 55 de zile, relatează GadgetReport.ro

Recordul stabilit de Game of Thrones a fost anunţat într-un tweet postat de Gotinsider, care anunţă că bătălia dintre oameni şi ,,umblătorii albi” s-a ţinut într-un alt loc decât castelul Winterfell şi că, printre protagonişti, s-a aflat şi dragonul capturat de Regele Nopţii.

Din mesaj reiese, fără îndoială, că în noul sezon ,,umblătorii albi” reuşesc să treacă fără probleme de Zidul din Nord şi că îşi continuă marşul în forţă către sud, către King’s Landing. Mesajul vine să confirme, astfel, mesajele şi imaginile postate pe Twitter de mai mulţi irlandezi, care au filmat momentul în care Winterfell-ul, condus de Sansa Stark, Arya și a fratele lor Bran, apare cuprins de flăcări.

Sezonul 7 s-a încheiat, de altfel, cu momentul în care monştrii şi dragonul capturat de la Daenaerys au dărâmat „Zidul” de gheaţă în drumul lor spre Westeros.

Nu este exclus ca bătălia decisivă din Game of Thrones Sezonul 8 să aibă loc în Sud, în King’s Landing, şi să unească toţi oamenii în faţa ,,morţilor vii” conduşi de Regele Nopţii.

Cert este că imaginile se anunţă cu adevărat ieşite din comun, producătorii având nevoie de 55 de zile consecutive de filmare pe timp de noapte pentru a surprinde încleştarea epică. Spre comparaţie, Battle of the Bastards, în care au fost implicaţi şi dragonii reginei Daenerys , a adunat numai 25 de zile de filmări.

Dacă a investit atâta timp şi eforturi într-o singură scenă, este de aşteptat ca lupta finală să fie una epică.

“Regele Nopţii este Moartea însăşi. Nu este ca Joffrey şi nici ca Ramsay. Nu mai este fiinţă umană. Pentru mine, răul vine atunci când ai de ales între bine şi rău, dar alegi răul. Regele Nopţii nu are de ales, a fost creat aşa şi ăsta este el. În unele feluri, el reprezintă doar moartea, venind după toată lumea”, a declarat D.B. Weiss, unul dintre producătorii serialului, într-un interviu acordat publicaţiei Deadline.

Filmările se desfăşoară în Irlanda de Nord, Spania si Islanda. Ultima serie Game of Thrones Sezonul 8, de 6 episoade, va fi difuzată de HBO în 2019. Vestea bună e că durata fiecăruia va creşte de la o oră la două.