Avengers: Infinity War spulberă recordurile de încasări în cinematografe

Data: 25/04/2018 | Autor: .

Avengers: Infinity War spulberă recordurile de încasări în cinematografe

,,Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, cea mai recentă şi mai spectaculoasă producţie Marvel, care reuneşte toate personajele pentru a face front comun împotriva odiosului Thanos, adversarul nemilos care vrea să distrugă Universul, a adunat peste 245 de milioane de dolari în weekendul de debut, relatează GadgetReport.ro

Potrivit Variety.com, datele sunt preliminarii şi nu este exclus ca suma să depăşească 250 de milioane de dolari, fapt care ar putea clasa Avengers: Infinity War drept filmul cu cel mai profitabil debut din istorie.

Până acum, doar cinci filme au depăşit graniţa de 200 de milioane de dolari la debut. Le vedeţi în clasamentul de mai jos.

,,Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului”, film care debutează pe ecranele din România pe 26 aprilie, aduce pe marile ecrane bătălia supremă, momentul culminant pe care toţi fanii filmelor Marvel l-au aşteptat cu nerăbdare.
Răzbunătorii şi aliaţii lor trebuie să găsească o cale de a-l opri pe Thanos, înainte să fie prea târziu. El a apărut prima dată în benzile desenate în 1973 şi este cunoscut ca fiind conducătorul a două armate de luptători fioroşi, care se numesc Chitauri şi Outriders. Până acum însă, el a avut doar o apariţie scurtă în „Răzbunătorii”, câteva replici în „Gardienii Galaxiei” şi în „Sub semnul lui Ultron”.
„În povestea noastră, Thanos a trebuit să reprezinte o ameninţare mai mare decât oricare alta cu care s-au confruntat Răzbunătorii până acum. Vorbim în această producţie despre a avea un personaj negativ charismatic, pe care, în mod surprinzător, începi să îl înţelegi. Filmul pune mult accentul pe povestea lui, pe trecutul şi motivaţiile sale şi este prima producţie Marvel în care povestea este spusă din punctul de vedere al personajului negativ.” , a declarat Kevin Feige, producătorul filmului.