Toy Story 4. O nouă aventură excelentă în lumea jucăriilor

Data: 1/07/2019 | Autor: .

Toy Story 4. O nouă aventură excelentă în lumea jucăriilor

Noua producție a studiourilor de animație Pixar, Toy Story 4 ( Povestea Jucăriilor 4), continuă povestea îndrăgitelor jucării, într-o ecranizare plină de amuzament și aventură pentru toate vârstele, relatează GadgetReport.ro

După evenimentele din partea a treia a filmului Toy Story,  în care Andy își donează îndrăgitele jucării lui Bonnie, am fi crezut că seria s-a încheiat. Nu a fost însă ultimul episod.

Interesant este că Toy Story 4 nu se concentrează pe micuța Bonnie, care se pregătește pentru grădiniță, ci pe Woody, ce trece prin momente grele după despărțirea sa  de Andy. Cu ajutorul unui amic vechi ce era considerat pierdut, acesta reușește să se regăsească și va trece peste toate momentele grele.

Pe lângă clasicile jucării, deja cunoscute din seriile precedente, vom întâlni și unele noi, precum Forky, acesta fiind creația lui Bonnie.

Echipa GadgetReport.ro a avut ocazia să vizioneze filmul într-un cadru special,  în sala IMAX 3D de la Cinema City, iar experiența a fost una spectaculoasă. Scenariul, grafica computerizată, sunetul și efectele speciale sunt excelente, filmul fiind unul agreabil indiferent de vârstă.

Primul episod din seria Toy Story  a avut premiera în 1995, fiind primul film de animaţie produs pe computer. Cele trei producţii lansate până acum au avut încasări de peste două miliarde de dolari în toată lumea. La cum se prezintă noul episod Toy Story 4, este posibil ca acesta să aducă un nou record de audiență.

Toy Story 4 este disponibil în formatele 2D, 3D, IMAX 3D cât și 4DX. cele două fiind exclusive în cinematografele Cinema City România

Toy Story

Poster-ul al filmului Toy Story 4