Train your brain. GadgetReport.ro sustine un seminar despre tehnici de comunicare

Data: 17/01/2013 | Autor: .

Seminar Tehnici de negociere si vanzari 31 ian 2013Negocierea, un proces prezent in viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi, fie ca este ea sociala, personala sau profesionala. Cum poti sa optimizezi rezultatul negocierilor tale, si sa dezvolti o relatie de lucru cat mai eficienta cu partenerul tau? Cum adaugi mereu cunostinte si resurse proprii, la tot ceea ce stiai si aplicai deja?

In prezent, si datorita situatiei de criza, departamentele de vanzari din toate companiile, managerii de vanzari si nu numai, din orice domeniu de activitate, sunt intr-o presiune permanenta. Pentru a afla raspunsurile la toate aceste intrebari, pentru a oferi solutii si idei, cat si pentru multe alte lucruri pe care nu le gasiti in manuale sau tratate la seminarul “Tehnici de comunicare, negociere si vanzari “.

Printre speakeri se vor afla prof. univ. Dr. Mircea Constantinescu (”Vanzarea, o simpla forma de comunicare ?”), consultantul Adriana Petrescu (” Esti pregatit sa faci primul milion de euro ?”) Niels Schnecker, trainerul de vanzari Ionut Dumitru (“ Tehnica S.C.I.N.P.A.S. “) Dragos Anastasiu, presedinte Grup Eurolines Romania si Valentin Hanga, trainer specializat vanzari B to B middle / top management
“ Vanzare sau influentare ? “

Evenimentul se desfasoara la Hotel Double Tree by Hilton, Bucuresti, sala Rotterdam, in data de 31 ianuarie 2013, intre orele 10.00 – 18.00. GadgetReport.ro este partener media la acest eveniment.

Pentru informatii suplimentare accesati : www.trainyourbrain.ro