Trust GXT 488 Forze-B. Căști de gaming bine calibrate, cu un sunet bun și un preț foarte mic

Data: 23/08/2020 | Autor: .

Trust GXT 488 Forze-B

Atunci când ai cumpărat un joc nou, de ultimă generație, dincolo de calitatea consolei de gaming, de specificațiile PC-ului, de performanța display-ului, ai nevoie și de o pereche de căști pe măsură.  În ultimii ani, căștile de gaming au devenit tot mai performante, iar Trust GXT 488 Forze-B vin să ofere un mix foarte bun la capitolul preț vs. calitate. Sunet bun, foarte clar, cu mult bass, izolare fonică excelentă și, dincolo de toate astea, un preț foarte mic, de numai 160 de lei.

Dincolo de consolele de gaming, de tastataturile și moușii optimizați pentru sesiuni maraton de jocuri, ai nevoie, bineînțeles, de o pereche de căști pe măsură. Pe piață există zeci de produse, unele foarte ieftine și proaste, altele scumpe și bune. Între aceste extreme am găsit o pereche de căști, cu fir, care reușesc să ofere o performanță optimă la un preț excelent.

Căștile Trust GXT 488 Forze-B se remarcă, în primul rând, prin aspectul optim, materialele folosite fiind de bună calitate.

Căștile au o structură de plastic solidă și bureți moi și comozi acoperiți cu piele ecologică, care nu crează presiune pe urechi (50 mm în diametru), bine ancorați de o structură din metal care stă foarte bine pe cap, fără să alunece.  Mărimea căștilor este una medie și sunt mai ușoare decât ne-am fi așteptat, având numai 300 de grame.

Trust GXT 488 Forze-B, produs certificat Playstation 4

Dincolo de aspect, unul puternic masculin, solid, dinamic și original grație logo-ului Playstation prezent pe ambele difuzoare, căștile sunt, de departe, printre cele mai interesante produse de gaming pe care le-am folosit pînă acum.

Am testat Trust GXT 488 Forze-B în jocuri precum FIFA 20, Call of Duty Modern Warfare, Fortnite și PUBG, pe o consolă PlayStation 4, iar experiența (32 Ohm) a fost pe măsura așteptărilor. Bașii se aud profund, mediile și mai ales înaltele sunt bine calibrate, fără să distorsioneze. Iar izolarea fonică a fost una optimă.

Căștile oferă o experiență audio originală ( 20 Hz – 20000 Hz) la 115 dB) care, în gaming în principal, vin să ofere un boost de interes și adrenalină.

Dincolo de calitatea sunetului stereo, foarte bine calibrată, un mare atu al acestor căști este faptul că au un cablu lung de 120 cm, rezistent, și care este însoțit de un controller pentru volum și funcție de anulare a microfonului care, trebuie spus, captează și redă vocea la un nivel optim, fără niciun zgomot deranjant.

Căștile se conectează la PlayStation 4 direct in controllerul DUALSHOCK®4, dar și la un Xbox, în același mod, la laptop sau telefon prin intermediul jack-ului de 3.5 mm.

Dacă ești un heavy-gamer, știi cu siguranță că căștile wireless nu vor reuși niciodată să ajungă la performanța căștilor pe fir, autonomia și interferențele fiind cele mai mari probleme.

Pe ansamblu, căștile Trust GXT 488 Forze-B reprezintă o achiziție excelentă pentru pasionații de gaming și nu numai.  Sunetul este bun, forma căștilor este optimă, iar faptul că prețul lor este unul foarte mic, de numai 160 de lei, reprezintă un avantaj decisiv.

Calitatea lor este dovedită de certificarea Playstation 4. Sony nu își pune logo-ul și nu certifică decât gadgeturile de calitate, în care are încredere că pot oferi o performanță pe măsura consolelor Playstation.

Dacă te intersează căștile, poți afla mai multe detalii de pe acest LINK, unde le poți găsi și la cel mai bun preț.

Trust GXT 488 Forze-B