Tutorial video incarcator baterie auto. Un gadget ieftin si usor de folosit

Tutorial video incarcator baterie auto. Un gadget ieftin si usor de folosit

Starea bateriei unei mașini este, de regulă, o necunoscută pentru majoritatea șoferilor. Acumulatorul te poate lăsa oriunde și oricând, astfel că n-ar strica să ai la îndemână un incarcator baterie auto. Dincolo de redresoarele profesionale, cu caracteristici superioare dar și prețuri pe măsură, GadgetReport.ro îți prezintă astăzi un gadget foarte simplu, ieftin si usor de folosit.

Am ales un incarcator baterie auto destul de ieftin, de numai 83 de lei, dar care isi face bine treaba. Gadgetul functioneaza la cu tensiune de 12V si 4 AMP si este echipat cu protectie la suprasarcina si la inversarea polaritatii.

Este ideal pentru momentele cand ai nevoie doar de un simplu push pentru bateria masinii, reusind sa incarce acumulatorul la nivelul optim pentru a o porni, atunci cand bacteria te-a lasat de tot.

Acest incarcator baterie auto, pe care il poti cumpara de AICI, functioneaza atat cu bateria montata pe masina cat si pe post de redresor clasic, cu bateria dusa in casa si incarcata la maximum, intr-o perioada de 12-14 ore.

Cum arata, cum se instaleaza si cum functioneaza incarcatorul de bateria auto aflati din tutorialul video de pe GadgetReport TV, publicat pe canalul nostru de Youtube.

Va invitam sa va abonati la canal, pentru a vedea toate tutorialele video realizate de echipa GadgetReport.ro