Ulefone Gemini. Super smartphone-ul chinezesc de 130 de dolari

Data: 15/02/2017 | Autor: .

Ulefone Gemini. Super smartphone-ul chinezesc de 130 de dolari

Dacă vreţi un smartphone cu specificaţii de ultimă generaţie, vă prezentăm un nou telefon chinezesc, foarte interesant, care vine la un preţ excelent. Ulefone Gemini are un profil cu iz premium şi un hardware pe măsură, relatează GadgetReport.ro

Telefonul propune o carcasă metalică, subţire şi elegantă, care cuprinde un ecran de 5,5 inchi Full HD, produs de Sharp şi care are 401 ppi.

Ulefone Gemini este propulsat de un procesor Quad Core MTK6737, de 1,5 Ghz şi de 3 GB de RAM.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 6.0 de pe un spaţiu de stocare de 32 GB, extensibil prin cardSD. Ulefone afirmă că Gemini va fi upgradat la Android 7.0.

Smartphone-ul chinezesc se remarcă cu sistemul de camere duale de pe spate, una de 13 MP şi o alta de 5 MP, care oferă o imagine combinată cu pretenţii de DSLR. Camerele au autofocus şi flash. Şi camera de selfie este una optimă, de 5 MP ( SW 8.0MP ).

La capitolul dotări, Ulefone Gemini include aproape toate specificaţiile demne de un flagship, de la senzor de amprentă la GPS, Glonass, Gravity Sensor, Gyro Sensor, E-compass etc.

Un alt aspect important este că telefonul 4G primeşte două cartele de telefon (dual SIM dual standby, nanoSIM)

Telefonul are o baterie Sony de 3250mAh, Lithiu-ion, care se încarcă rapid şi îi asigură o autonomie de până la 2 zile, în funcţie de cum este utilizat.

Ulefone Gemini este vândut într-o promoţie exclusivă de Gearbest.com, la preţul de 129,99 dolari. Îl puteţi cumpăra de AICI.