Un nou trailer pentru Star Wars: The Force Awakens face furori pe internet

Data: 19/11/2015 | Autor: .

star-wars-the-force-awakens-tv

Un nou spot TV pentru cel mai aşteptat film SF al anului, Star Wars: The Force Awakens, a fost lansat miercuri pe ecranele din Statele Unite. Clipul se concentrează pe experienţele unuia dintre noile personaje din film, Finn, un fost stormtroopers, interpretat de John Boyega.

“Nu ştii nimic despre mine. Ce am văzut….”, sunt cuvintele cu care eroul îşi începe aventura. “Trebuie să le faci faţă, să lupţi cu ei”, auzim o voce din fundal, în timp ce în imagini vedem soldaţii stormtroopers şi unul dintre aghiotanţii lui Darth Vader cu care acesta se luptă.

“Descoperă forţa din tine” este lait motivul clipului care ne-a făcut să aşteptăm cu şi mai mare nerăbdare lansarea filmului Star Wars: The Force Awakens, pe 18 decembrie.

Cum ne-am obişnuit deja, clipul video este atât de bine realizat încăt reuşeşte să menţină secretul în privinţa scenariului noului episod Star Wars: The Force Awakens. Ce aflăm este doar că Finn luptă alături de Han Solo, la bordul navei Millenium Falcon.

Nu l-am văzut încă pe Luke Skywalker şi probabil nici nu-l vom vedea până la premieră, acesta fiind de altfel cel mai mare mister legat de noul episod.

Mai  multe detalii despre noul episod Star Wars aflati de AICI.