Unboxing Oppo N1. Cum arata cel mai spectaculos telefon made in China(VIDEO)

Data: 16/12/2013 | Autor: .

oppo-N1

Chinezii de la Oppo au lansat in aceasta luna smartphone-ul N1, gadgetul cu care spera sa concureze, cu succes, cele mai importante telefoane din piata, de la Samsung Galaxy S4 la iPhone 5s. Pe youtube au inceput sa apara si primele unboxing-uri, iar primele impresii sunt foarte bune.

Pentru 449 euro (16 GB) sau 479 euro (32 GB)  puteti cumpara de AICI  un telefon de top, ce rivalizeaza cu cele mai performante smartphone-uri din piata.

Oppo N1 vine cu un ecran de 5.9-inch 1080p IPS, un procesor de 1.7GHz quad-core Snapdragon 600, 2GB de RAM, si un spatiu de stocare intre 16GB si 32GB. Oppo N1 prezinta o camera de 13 MP, prima rotativa din lume , capabila sa inregistreze in Full HD cu sunet surround.

Telefonul ruleaza versiunea CyanogenMod a Android-ului, vazuta de multi experti drept cea mai buna platforma software de pe piata.

Nu se stie, pentru moment, daca telefonul va ajunge si in Romania. Daca nu il vedeti in magazine sau la operatori, il veti putea cumpara de pe magazinul oficial al producatorului.