Viral pe internet! Lady Gaga, “A Million Reasons” cu îngerii Victoria’s Secret

Viral pe internet! Lady Gaga “A Million Reasons” cu îngerii Victoria's Secret

lady-gaga-a-million-reasons-cu-ingerii-victorias-secretNoul hit al celebrei cântăreţe Lady Gaga “A Million Reasons”, a devenit viral pe internet, într-o interpretare spectaculoasă alături de îngerii de la Victoria’s Secret. Clipul video, filmat în timpul prezentării Victoria’s Secret de la Paris, a adunat câteva sute de mii de vizualizări în numai două ore de la postarea pe Youtube, relatează GadgetReport.ro

Clipul video Lady Gaga “A Million Reasons” o prezintă pe cunoscuta cântăreaţă alături de fetele de la Victoria’s Secret în culisele evenimentului de la Paris.

Vedeta interpretează împreună cu „îngerii” piesa devenită super-hit la nivel internaţional. Printre vedetele care cântă melodia lui Lady Gaga se află Kendall Jenner, surorile Hadid, Alessandra Ambrósio, Adriana Lima, Lily Aldridge, Elsa Hosk, Taylor Hill şi Jasmine Tooks.

“Le mulţumesc îngerilor că m-au ajutat să reamintesc lumii că toţi avem un înger în noi. Vă iubesc, fetelor”, a scris Lady Gaga, pe Twitter.

Vedeti clipul video Lady Gaga “A Million Reasons” mai jos.

Celebra cântăreaţă a fost, alături de trupa The Weekend si Bruno Mars, invitată la prima gală Victoria’s Secret organizată la Paris. Podiumul a fost amenajat in interiorul domului de otel si sticla de la Grand Palais.

Manechinele au defilat pe sub un urias Arc de Triumf, prezentând noua colecţie de lenjerie intimă a Victoria’s Secret.

Momentul culminant al evenimentului fost prezentarea sutienului de 3 milioane de dolari, purtat de Jasmine Tookes. Piesa de lenjerie a fost acoperită cu 9000 de pietre pretioase, diamante si smaralde, de 450 de karate.