Vodafone deschide un Experience Store in AFI Palace Cotroceni. Reduceri de 100 euro la smartphone-urile de top

Vodafone Experience Store isi va deschide joi portile pentru toti fanii tehnologiei dornici sa se bucure de o experienta de retail care imbina accesul direct si facil la tehnologie si gadget-urile de ultima generatie cu o interactiune personalizata si cat mai calda cu vizitatorii si clientii.

Situat in AFI Palace Cotroceni, Vodafone Experience Store se intinde pe un spatiu deschis de 500 mp, la etajul 1, in proximitatea patinoarului. Aici, clientii vor putea explora si testa lumea Internetului mobil la viteze de pana la 43.2 Mbps, cu ajutorul celor mai performante smartphone-uri si tablete, impreuna cu produsele si serviciile din portofoliul Vodafone. Mobilitatea este, de altfel, conceptul cheie pentru intreaga experienta, de la design si mobilier, pana la asistenta acordata clientilor.

Special pentru lansare, incepand de astazi si pana pe 29 iulie, toti cei pasionati de lumea tehnologiei sunt asteptati in zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate in apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii si a se bucura de evenimente inedite. Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil. Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.

In 26 iulie, ziua lansarii, Vodafone Experience Store va fi locul in care „tehnologia devine arta”, astfel, ca mai multi artisti vor interactiona cu publicul din AFI Palace Cotroceni intr-un mod inedit: un DJ va sustine un recital special, mixand la tablete, un artist ilustrator va inlocui panza cu o tableta si creionul cu o aplicatie speciala de desenat pentru telefonul mobil si va face portrete digitale tuturor celor care vor pasi pe portile magazinului, un actor „va mima” aplicatii pentru telefonul mobil iar trupa Sensor va sustine un concert inedit pe tablete. Mai mult, clientii prezenti joi in AFI Palace Cotroceni, incepand cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus in joc premii speciale – terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) si bilete la film.

In plus, in perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri performante ca iPhone 4S 16 GB/ 32 GB/ 64 GB, iPhone 4 8Gb, HTC One S, HTC One X, HTC Rhyme, HTC Sensation XL, LG Optimus 3D Max, Motorola RAZR Maxx, Motorola RAZR, Nokia Lumia 800/ 900, Black Berry Torch 9810, BlackBerry Bold 9900, Samsung Galaxy Note 16GB, Samsung Nexus Galaxy I9250, Samsung GALAXY S III 32GB, Sony Xperia S, LG Optimus 4X, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet.

Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.