Vodafone pluseaza. Dubleaza minutele si traficul de internet

Data: 16/07/2011 | Autor: .

Vodafone a lansat o oferta promotionala pentru clientii care vor sa isi reinnoiasca abonamentul. Le ofera, la alegere, fie de doua ori mai multe minutele incluse, fie o cantitate dubla de trafic de internet (2x50MB sau 2x250MB).

 

Potrivit unui comunicat al operatorului de telefonie si date,oferta este valabila incepand cu  planul tarifar Vodafone Complet 500, timp de trei luni de la data activarii. Oferta este valabila si pentru pachetele BlackBerry: clientii beneficiaza automat de dublarea minutelor in retea si nationale, plus trafic nelimitat.,incepand cu abonamentul Vodafone Complet 800.

 

Vodafone a anuntat, de asemenea, ca, pe langa minute sau trafic dublu, clientii pot cumpara si telefoane la preturi speciale: Vodafone 455, la 0 euro, Nokia C2-01, la 19 euro, Nokia C3, la 39 euro, cu abonamentul Vodafone Complet 500 incheiat pe 2 ani,  Vodafone Smart, cu preturi incepand de la 0 euro, Samsung Galaxy Gio, cu preturi incepand de la 9 euro, HTC Wildfire S, cu preturi incepand de la 49 euro si HTC Sensation, cu preturi incepand de la 139 euro.

In plus, noua oferta Vodafone aduce beneficii duble atat pentru convorbirile internationale cat si pentru convorbirile catre fix.

Cu noile extraoptiuni, clientii care calatoresc in Europa, care se afla in vacanta sau in calatorii de afaceri pe timpul verii, pot beneficia de dublu minute internationale in extraoptiunile 50 min international fix Europa (1.5 €/luna) si  25 min international fix & mobil Europa (2.5 €/luna).

In plus, clientii au la dispozitie alte 3 extraoptiuni care le ofera beneficii pentru apelurile catre destinatii fixe internationale din Europa, pentru care, de asemenea, este valabila dublarea minutelor incluse timp de 3 luni (30×2 minute Europa fix la 2.48 EUR/luna , 60×2 minute Europa fix la 3.72 EUR/luna si 120×2 minute Europa fix la 7.20 EUR/luna).

Clientii care doresc sa beneficieze de convorbiri catre retele fixe, atat national cat si international, beneficiaza acum de noi extraoptiuni Zona Mea:
– extraoptiunea Zona Mea 100,  cu  100 minute nationale fix & internationale (Europa fix si SUA, Canada, Israel fix si mobil) la1 €/luna, plus dublu minute in primele 3 luni

–  extraoptiunea Zona Mea 1000, cu 1000 minute nationale fix si internationale (Europa fix si SUA, Canada, Israel, fix si mobil) la 3 EUR/luna.

Pentru a beneficia de minutele din extraoptiunile Zona Mea, clientii trebuie sa aleaga zona de unde vor sa le foloseasca, prin apel gratuit la *ARIE (*2743).