Samsung vrea sa vanda 1 milion de telefoane mobile pe zi in 2011

Data: 18/07/2011 | Autor: .

Samsung vrea sa vanda in acest an cel putin 300 de milioane de telefoane mobile, dintre care 60 milioane de smart-phone-uri. Presedintele companiei, Shin Jong-Kyun, a declarat ca, daca planurile vor merge asa cum estimeaza, Samsung ar putea atinge granita de 1 milion de telefoane vandute pe zi.

 

Shin Jong-Kyun a afirmat, intr-un interviu pentru agentia de stiri coreana Yonhap, ca in acest an, Samsung spera sa depaseasca vanzarile record de anul trecut, de 280 milioane de telefoane, dintre care 25 milioane de smartphone-uri.

 

Gigantul sud-coreean isi pune cele mai multe sperante in succesul Galaxy S II, ale carui vanzari au depasit cele mai optimiste asteptari in intreaga lume.

 

Samsung pregateste gigantul Galaxy Q

 

Planurile Samsung includ si lansarea, in toamna, a unor noi smart-phone-uri, printre care si noul Galaxy Q, despre care se spune ca va avea cel mai mare ecran de pe piata, de 5,3 inch si, bineinteles, un ecran SuperAMOLED Plus.

Handsetul, care ar putea rula, potrivit surselor din piata, Android Ice Cream Sandwich sau Honeycomb, ar putea fi expus în cadrul IFA 2011, ce se va desfasura in luna septembrie la Berlin.

 

Potrivit expertilor de la GSM Arena, telefonul ar putea veni cu un procesor ARM Cortex-A8 la 1 GHz, o memorie de 16 GB si o camera de 8 MP. Vezi toate dotarile posibile aici.