Vodafone pregateste lansarea iPhone 5. Cel mai bun telefon din 2011?

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Vodafone a prezentat, luni, tocmai in Australia, un prim teaser prin care promoveaza, cel mai probabil, noul telefon iPhone 5, a carui lansare este prevazuta, potrivit presei internationale, pe 4 octombrie.

In teaser nu apar indicii ca ar fi vorba de produsul Apple insa surse din cadrul companiei au confirmat ca este vorba de noua generatie iPhone.

“Sfarsitul zvonurilor: Cel mai bun smartphone al anului vine in curand la Vodafone”, scrie, intr-o traducere adaptata, in teaserul de pe site-ul operatorului de telefonie.

Apple ar putea prezenta noul telefon mobil iPhone 5 pe 4 octombrie, cu ocazia unei conferinte de presa, relateaza AllThingsDigital, care citeaza surse din cadrul companiei.  Noul smartphone ar urma sa fie prezentat de Tim Cook, CEO-ul Apple. Este posibil ca si fondatorul Apple, Steve Jobs, sa isi faca aparitia la eveniment.

Apple cauta, in prezent, solutiile optime pentru ca noul telefon sa ajunga in magazine in cel mai scurt timp dupa lansarea oficiala, afirma surse apropiate Apple.

ATD relateaza ca nu este exclus ca iPhone sa fie disponibil in una-doua saptamani de la prezentarea oficiala.

Informatiile vin sa confirme, practic, declaratia CEO-ului France Telecom, Stéphane Richard, care a afirmat, recent, ca iPhone 5 va fi lansat in reteaua Orange din Europa pe 15 octombrie.

Deutsche Telekom a inceput deja sa primeasca comenzi pentru noul telefon iPhone 5, relateazaBloomberg, care citeaza un comunicat al companiei.

Potrivit Digitimes.com, furnizorii taiwanezi de componente ai Apple lucreaza deja la productia noului telefon, iar ritmul de lucru a ajuns la 150.000 de terminale pe zi. Apple spera sa produca 5-6 milioane de unitati in septembrie, iar pana la finele lui octombrie, dupa ce va opri productia iPhone 4, sa ajunga la nivelul de 22 de milioane de terminale.

Cititi aici ce specificatii tehnice ar putea sa aiba noul iPhone 5.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sU1pv97hBaw