Samsung prezinta gigantul GS II LTE HD si alte doua smartphone-uri

Data: 26/09/2011 | Autor: .

Samsung a prezentat, luni, trei noi modele de telefoane mobile, Galaxy S II LTE, Galaxy S II HD LTE si Omnia W. Primele doua ruleaza sistemul de operare Android iar al treilea noul Windows Phone 7.5 Mango.

Galaxy S II HD LTE este primul telefon din gama care ofera un ecran Super Amoled HD de 4,65 inch, cu o rezolutie de 1280 x 720 la 316 ppi. Telefonul are sub “capota” un procesor dual-core de 1.5GHz, o memorie de 16GB si o camera de 8 MP cu suport pentru captura video la 1080p HD. Telefonul ruleaza Android 2.3 Gingerbread.

Cel de-al doilea model Galaxy S II LTE are cam aceleasi specificatii cu singura diferenta ca displayul nu este unul HD ci un 4.5-inch WVGA Super AMOLED Plus.

In fine, noul Omnia W, versiunea internationala pentru Samsung Focus Flasj de pe AT&T vine cu un ecran de 3.7-inch WVGA Super AMOLED, un procesor de 1.4GHz, o camera de 5-megapixeli, 8GB de memorie si sistemul de operare Microsoft Windows Phone 7.5 Mango.

Telefoanele vor fi lansate, intr-o prima faza, pe piata din Coreea de Sud, urmand ca apoi sa ajunga, treptat, si in celelalte piete. Nu au fost prezentate detalii despre preturile si data lansarii in magazine.