iPhone 4, reloaded. Ce schimbari ar putea aduce modelul S

Data: 25/09/2011 | Autor: .

Apple ar putea lansa, pe 4 octombrie, pe langa noua generatie iPhone 5,  si un model intermediar, un iPhone 4 imbunatatit, destinat in special tarilor emergente precum China, relateaza presa internationala.  Telefonul va aduce o serie de upgrade-uri, insa nu la nivelul generatiei 5, a declarat, Mark Moskowitz, analist la J.P. Morgan, citat de GadgetReport.ro.

Despre modelul 4S, Engadget a scris ca acesta a aparut in reteaua interna a operatorului telecom american AT&T.

Modelul iPhone 4S va fi, practic, un iPhone 4 cu imbunatatiri minore, iar cei de la Apple il vor promova printr-un pret foarte competitiv.

Designerul Enrico Penello a incercat sa anticipeze principalele modificari aduse de iPhone 4S.

Astfel, noul smartphone ar urma sa aiba un procesor A5, mult mai rapid, o camera de 8 MP si noul sistem de operare iOs 5.

Avand in vedere problemele de receptie ale generatie 4, iPhone 4S ar urma sa vina cu un modul WiFi mult mai performant. In plus, in premiera, noul telefon ar putea avea o carcasa detasabila care va permite schimbarea bateriei.

Dincolo de speculatiile designerului italian, cert este ca un nou model iPhone, intitulat 4S, a aparut intr-o aplicatie interna a operatorului telecom american AT&T, potrivit unei capturi de ecran obtinuta de cei de la Engadget.

Potrivit 9to5mac.com, iPhone 4S ar urma sa fie lansat concomitent cu iPhone 5, in cadrul evenimentului Apple de pe 4 octombrie.