Vrei navigaţie şi internet în maşină? Exploride, cel mai spectaculos sistem all-in-one

Data: 22/08/2015 | Autor: .

exploride gps

Dacă automobilul pe care îl conduceţi nu are navigaţie şi sistem multimedia de ultimă generaţie, acum aveţi posibilitatea să vă cumpăraţi unul cu un look demn de Star Trek! Start-up-ul Exploride a lansat proiectul celui mai spectaculos all-in-one de pe piaţă.

Din momentul în care îl instalaţi pe bordul maşinii, Exploride transformă experienţa de condus într-una cu adevărat spectaculoasă, care sfidează limitele tehnologiei.

Exploride are un ecran transparent de 6 inchi, şi un sistem de operare controlat prin gesturi şi voce.

Astfel că, fără să fie nevoie să luaţi mâinile de pe volan, veţi putea dicta traseul pe care vreţi să-l parcurgeţi (Google Maps), să schimbaţi muzica şi să verificaţi parametrii de funcţionare ai maşinii, de la viteză, la nivelul combustibilului şi presiunea din pneuri.

Mai mult chiar, cu ajutorul Exploride veţi putea să vă accesaţi mesajele de pe telefon şi să navigaţi pe internet. În plus, puteţi să înregistraţi traseul parcurs, în cloud, cu ajutorul camerei încorporate de 3 MP şi conexiunii de internet de pe telefonul mobil.

Dezvoltatorii lui Exploride sunt la momentul la care adună fondurile necesare producţiei. Au nevoie de 100.000 de dolari şi au strâns deja jumătate din sumă, în numai trei zile de la lansarea proiectului.

Dacă vă doriţi un asemenea gadget, îl puteţi precomanda pe site-ul oficial, la preţul de 269 de dolari.