Vrei noul Logan? Renault Taliant, un model care arată chiar mai bine!

Data: 14/03/2021 | Autor: .

Vrei noul Logan? Renault Taliant, un model care arată chiar mai bine !

Renault va lansa la vară, pe piața din Turcia, noul model Renault Taliant, un automobil care este, în esență, un Logan 3 cu farurile și stopurile schimbate. Vouă cum vi se pare? Arată mai bine ca Dacia Logan?

Noul autoturism Renault Taliant a fost gândit să înlocuiască vechiul Renault Symbol.

Mașina este, în fapt, o Dacia Logan, fiind construită pe aceeași platformă și beneficiind de aceleași piese și dotări ca și mașina produsă în România cu câteva mici excepții, în zona de design.

Dincolo sigla constructorului francez, Renault Taliant vine cu o grilă nouă care integrează farurile și stopurile cu o formă mai apropiată de cele ale modelelor Renault. Grila a fost de asemenea revizuită, iar jantele bicolore completează pachetul.

Nu avem încă imagini din interiorul mașinii, dar acesta ar putea fi similar cu cel al Loganului. Dincolo de spațiul generos, mașina va avea dotările din gama superioară Logan.

În ceea ce privește motorizările, Renault va oferi, cel mai probabil, motoarele pe benzină cu trei cilindri prezente și pe noul Logan, alături de o versiune cu GPL.

Noul Taliant va include transmisii manuale cu șase trepte/ automată CVT, în funcție de versiune.

Constructorul francez nu a anunțat prețurile de lansare însă ne așteptăm ca acestea să nu depășească 10.000 de euro în versiunea cu dotări medii. Renault vrea, cu această mașină, să cucerească piața turcă și cea din Orientul Mijlociu.

Dacia Bigster, un SUV spectaculos! Primele imagini cu interiorul mașinii

La cum arată mașina și având în vedere prețul destul de mic, șansele de a face vânzări semnificative sunt destul de mari.

Cât costă cea mai ieftina Dacia Logan prin programul Rabla 2021?

Dacia D6 Estafette. Cum arăta cea mai rară Dacie din istorie