Vrei un smartwatch cu 85 de euro? Cum arata ceasul inteligent My Kronoz (VIDEO)

Data: 18/02/2014 | Autor: .

My KronozDaca vreti sa va cumparati un ceas inteligent, nu trebuie sa va uitati doar la mult mediatizatul Samsung Galaxy Gear. Costa destul de mult si, in opinia noastra, mai are mult pana sa fie un produs fara curus. Asa ca, daca vreti un smartwatch simplu si fara pretentii, puteti alege My Kronoz. E ieftin si bun.

Pentru 85,49 de euro, il puteti primi prin curier oriunde in Romania. My Kronoz vine cu un profil bine realizat si un design care va permite sa il purtati atat la costum cat si la o tinuta casual.

Ceasul are dimensiunile 2.8cmx 5.9cmx 0.9cm si cantareste 32 de grame.

My Kronoz2My Kronoz are un display OLED pe care veti primi, prin Bluetooth, alertele privind apelurile de telefon. Ceasul va vibra, discret, de fiecare data cand primiti un apel sau aveti setata o alarma. In plus, pe ecran veti vedea cine va suna si mesajul de alarma.

Conexiunea dintre ceas si telefon are o raza de 10 metri, asa ca nu veti avea probleme de conexiune. In plus, daca distanta depaseste 10 metri, ceasul va emite o alerta, asa ca veti sti atunci cand v-ati pierdut telefonul sau poate v-a fost furat.

Mai mult, ceasul are pe laterala butoane care va permit sa raspundeti la telefon cu ajutorul microfonului si difuzorului. Bineinteles, la ceas veti putea auzi si muzica de pe telefon.

My Kronoz are o baterie cu au autonomie de 3 zile, asa ca nu va trebui, ca la Galaxy Gear, sa puneti ceasul in fiecare seara in priza.

Ceasul il puteti cumpara de aici. Urmariti clipul video de mai jos pentru a vedea cum functioneaza.