WarCraft III: Reforged. Un joc cu iz clasic, excelent remasterizat

Data: 26/02/2020 | Autor: .

WarCraft III: Reforged. Un joc cu iz clasic, excelent remasterizat

Blizzard a lansat o ediție remasterizată a lui Warcraft III, iar primele reacții sunt foarte pozitive. Jocul WarCraft III: Reforged reușește să reînvie farmecul și atmosfera legendarului game într-o desfășurare grafică spectaculoasă, relatează GadgetReport.ro .

În clasicul deja stil Blizzard, WarCraft III: Reforged debutează cu un cinematic superb în care ne este prezentată povestea din WarCraft III. Dincolo de atmosferă, ne-a plăcut că meniul este asemănător cu prima variantă a jocului, din 2002.

Ai la dispoziție mai multe posibilități de a juca, dintre care cea mai atractivă este, fără îndoială, cea de ,,campanie”. Asta pentru că această versiune te familiarizează cu toate elementele jocului, inclusiv cu facțiunile valabile precum Orcs, Human, Undead și Night Elves.

Ulterior, poți merge în zona de multiplayer și să încerci și celelalte variante disponibile.

Campania remasterizată vine cu noi elemente grafice, cu adevărat spectaculoase, alături de personaje mult mai bine definite.

Îți recomandăm să încerci PVP, unde poți juca împotriva altor jucători în meciuri 1v1, 2v2, 3v3, 4v4, alături de fiecare pe cont propriu.Am încercat  modul 1v1 și am retrăit plăcerea primului contact cu WarCraft III.  Chiar dacă  am uitat o parte din tacticile utilizate în trecut, am reușit să câștig câteva meciuri, iar satisfacția a fost pe măsură.

În WarCraft III: Reforged, ai posibilitatea de a încerca hărți cât și moduri realizate de către comunitate. Primul Dota a fost realizat, de altfel, cu ajutorul Warcraft III, deci posibilitățile sunt extinse și vei găsi tot timpul ceva nou de făcut în Warcraft III.

Iar dacă luptele și încercatul altor moduri te-au plictisit, ai la dispoziție și un Editor unde poți să îți pui creativitatea la încercare.

Din punct de vedere tehnic, WarCraft III: Reforged este bine realizat, grafica reușind să păstreze esența și nostalgia lui Warcraft III.

Sunt multe elemente noi, umbre bine realizate, detalii grafice bine definite, iar personajele sunt mai detaliate ca niciodată.

Un alt aspect ce oferă un plus de atractivitate în Warcraft III Reforged îl reprezintă coloana sonoră. Dezvoltatorii au păstrat elementele audio definitorii ale jocului clasic și doar au remasterizat anumite zone, oferind un sunet mai pătrunzător, cu o dezvoltare stereo excelentă.

Warcraft III

Warcraft III

În concluzie, dacă vreți să jucați WarCraft III: Reforged, veți avea, cu siguranță, o experiență excelentă. Jocul se prezintă excelent, iar povestea este bine definită. Puteți cumpăra jocul din magazinul Battle.net.